Risteilyt


Talentian jäsenet risteilevät mukavin hinnoin.

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Voit liittyä Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen

Liittyminen tapahtuu Akavan sopimusetunumerolla. Kätevimmin saat sen käyttöösi klikkaamalla mobiilijäsenkorttisi Hyödynnä etu -nappia. Voit myös kirjautua sisään Member+ -sivustolle: www.memberplus.fi ja hyödyntää edun siellä.

Mikäli olet jo Tallink Siljan Club One -asiakas, voit pyytää päivittämään tasosi jäsenedun mukaisesti Silver-tasolle. Ohjeet jäsentason päivittämiseen löytyvät Member+ -sivuilta: https://memberplus.fi/etu/tallink-silja/

Matkojen hintatiedot ja varaukset p. 0600 152 68 (ma-pe 8.-20, la 9-17, su 10-18 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm)


Viking Line

Talentian jäsenet saavat Viking Linen risteilyt ja reittimatkat erikoishintaan, jopa -20 % päivän hinnasta. Jäsenetuhintainen risteilyvaraus  ja reittimatkavaraus onnistuu joko nettisivujen kautta tai Viking Linen myyntipalvelusta. Lisäksi on mahdollista käyttää myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta!

Lue lisää ja varaa: memberplus.fi/etu/viking-line-2


Eckerö Line

Eckerö Line myöntää Talentian jäsenille 20 % alennuksen henkilö- ja ajoneuvolippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (26.6.-13.8.2023 alennus on 10 %). Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia varausvaiheessa. Varauskoodin saat kätevimmin esiin mobiilijäsenkorttiisi ”hyödynnä etu” -painikkeesta tai kirjautumalla Member+ -palveluun. Voimassa oleva jäsenkortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Koodia voi käyttää myös yli 10 hengen varauksissa!

Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Edut voimassa vuoden 2023 loppuun saakka.

Kokousvaraukset arkisin puh. 09 22 88 540 tai ryhmat@eckeroline.fi.

Jaa sivu