Risteilyt


Talentian jäsenet risteilevät mukavin hinnoin.

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle. Tutustu etuun ja sen käyttöönottoon Member+ -sivustolla: www.memberplus.fi. Voit liittyä Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen.  Mikäli olet jo Tallink Siljan Club One -asiakas, voit pyytää päivittämään tasosi jäsenedun mukaisesti Silver-tasolle. Ohjeet jäsentason päivittämiseen löytyvät Member+ -sivuilta: https://memberplus.fi/etu/tallink-silja/

Matkojen hintatiedot ja varaukset p. 0600 152 68.


Viking Line

Talentian jäsenet saavat Viking Linen risteilyt ja reittimatkat erikoishintaan, jopa -20 % päivän hinnasta. Jäsenetuhintainen risteilyvaraus  ja reittimatkavaraus onnistuu joko nettisivujen kautta tai Viking Linen myyntipalvelusta. Lisäksi on mahdollista käyttää myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta!

Lue lisää ja varaa: memberplus.fi/etu/viking-line-2


Eckerö Line

Eckerö Line myöntää Talentian jäsenille 20 % alennuksen henkilö- ja ajoneuvolippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (ajalla 27.6.-14.8.2022 alennus on 10 %). Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia JARJ21 (vuonna 2022 koodi on JARJ22) varausvaiheessa. Voimassa oleva jäsenkortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Edut voimassa vuoden 2022 loppuun saakka, varaus- ja matkustusoikeus 28.2.2022 saakka.

Varaukset: www.eckeroline.fi/AKAVA

Kokouspakettien sopimusedut edellyttävät tunnuksen U-111 ilmoittamista.

Jaa sivu