Risteilyt


Talentian jäsenet risteilevät mukavin hinnoin.

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle. Tutustu etuun ja sen käyttöönottoon Member+ -sivustolla: www.memberplus.fi. Voit liittyä Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen.  Mikäli olet jo Tallink Siljan Club One -asiakas, voit pyytää päivittämään tasosi jäsenedun mukaisesti Silver-tasolle. Ohjeet jäsentason päivittämiseen löytyvät Member+ -sivuilta: https://memberplus.fi/etu/tallink-silja/

Matkojen hintatiedot ja varaukset p. 0600 152 68.


Eckerö Line

Eckerö Line myöntää AKAVA ry jäsenille 20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (ajalla 28.6.-15.8.2021 alennus on -10 %). Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia JARJ21 varausvaiheessa.

Voimassa oleva jäsen- /henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Etuhinnat koskevat Akavan jäsenjärjestöjä ja -yhdistysten henkilöjäseniä, sekä toimistojen henkilökuntaa että muita samalla varausnumerolla matkustavia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Edut voimassa vuoden 2021 loppuun saakka (Varaus- ja matkustusoikeus 28.2.2022 saakka)

Varaukset: www.eckeroline.fi/AKAVA

Kokous- ja ryhmämatkat ma-pe klo 8-19, puh 09 22 88 540 ryhmat@eckeroline.fi HUOM! Kokous- ja ryhmämatkoissa ilmoita tunnus U-1138.

AKAVA Eckerö Line Kokous- ja ryhmämatkasopimukset 2021

Jaa sivu