Vastavalmistuneiden urapolut 2019

Arvoisa sosiaalialan ammattilainen,

On taas tullut aika selvittää ja koota yhteen tietoja vastavalmistuneiden talentialaisten sijoittumisesta sosiaalialan työelämään. Tällä kertaa vastausvuorossa ovat vuosina 2017 ja 2018 valmistuneet jäsenet. Tieto valmistumisvuodesta on peräisin jäsenrekisteristämme, joten mikäli et ole valmistunut kyseisten vuosien aikana, käythän päivittämässä jäsentietosi verkkosivujemme kautta.

Sen lisäksi, että selvityksessä tarkastellaan sosiaalialan uusien ammattilaisten sijoittumista työelämään, selvitetään siinä myös kokemuksia sosiaalialan opinnoista. Urapolkuselvitys on erinomainen työkalu jäsenten edunvalvonnassa ja mielenkiintoinen raportti jokaiselle jäsenelle luettavaksi!

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kyselyn lopussa on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa voi voittaa 30€ Superlahjakortin (arvotaan 1 kpl) tai Valitse Innostus -kirjan (arvotaan 3 kpl). Arvontaan osallistutaan jättämällä sähköpostiosoite kyselylomakkeen lopussa. Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan voittajien kontaktointiin, eikä sitä yhdistetä muihin vastauksiin.

Vastavalmistuneiden urapolut 2019 -raportti tullaan julkaisemaan syksyllä 2019 Talentian verkkosivuilla.

Kyselyyn pääset tästä tai kopioimalla osoitteen https://link.webropolsurveys.com/S/84C108CBC1739531 selaimesi osoiteriville. Ethän jaa linkkiä muille!

Vastausaika päättyy 30.6.2019 klo 23.59.

 

Lisätietoja Talentian opiskelijatoiminnasta,
opiskelijatoiminta@talentia.fi

Jaa sivu