Verkkoviestinnän asiantuntija toimivapaansijaisuuteen

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian yli 25 000 jäsentä edistävät työllään hyvinvointia ja vähentävät syrjäytymistä. Talentia vaikuttaa työmarkkinoihin ja yhteiskuntaan, jotta sen jäsenistöllä olisi edellytykset tehdä työnsä hyvin ja työstä maksettaisiin sen vaativuutta vastaavaa palkkaa.

Nyt etsimme toimivapaansijaisuuteen

verkkoviestinnän asiantuntijaa

Asiantuntija vastaa Talentian verkkoviestinnän kehittämisestä ja vahvistaa järjestön työntekijöiden ja aktiivien verkkoviestinnän osaamista. Asiantuntija työskentelee nelihenkisessä viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatiimissä viestintäpäällikön alaisuudessa. Tiimin vastuualueita ovat Talentian lehtiperhe, jäsen- ja mediatiedotus sekä markkinointi.

Tehtävään kuuluu tiivistä asiantuntijayhteistyötä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja jäsenten edunvalvontaosaamisen vahvistamiseksi. Hakemamme henkilö ymmärtää teknologian mahdollisuudet viestinnän ja markkinoinnin kehittämisessä ja saattelee ideat käytäntöön. Hän on työtyyliltään ripeä, aloitteellinen ja yhteistyötä rakentava.

Talentian toimisto sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Tarjoamme monipuolisen ja palkitsevan työn yhteiskunnallisesti merkityksellisten sisältöjen parissa sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan aluksi 30.4.2019 saakka. Työsuhteen jatkuminen  toimivapaansijaisuuden jälkeen on mahdollista.

Odotamme asiantuntijalta

  • vahvaa kokemusta digitaalisen viestinnän tekemisestä ja kehittämisestä
  • näkemyksellistä ja osallistavaa otetta sosiaaliseen mediaan
  • sujuvaa sisällöntuotannon ja julkaisujärjestelmien osaamista
  • kiinnostusta yhteiskunnallisiin ja sosiaalisiin kysymyksiin
  • korkeakoulututkintoa

Arvostamme kokemusta

  • järjestötyöstä ja kouluttamisesta
  • visuaalisesta viestinnästä
  • digitaalisesta markkinoinnista
  • työstä työmarkkina- ja sosiaalialan aiheiden parissa

 

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 27.4.2018 otsikolla Viestintäpäällikkö osoitteeseen aino.majava@talentia.fi. Työhaastattelut pidetään heti viikkojen 18 ja 19 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Aino Majava.