Uutinen

Tutustu Talentian liittovaaliehdokkaisiin

Vuonna 2016 Talentialle valitaan liittovaaleissa uusi liittovaltuusto, joka on ammattijärjestön ylin päättävä elin seuraavat neljä vuotta.

Ehdokkaita vaalissa on 122. Ehdokkaisiin voi tutustua vaalipiireittäin Talentian verkkosivuilla https://www.talentia.fi/ajankohtaista/liittovaltuuston_vaalit_2016

Äänestäjien kesken arvotaan upeita palkintoja

Liittovaaleissa voi äänestää 15.5.−31.5.2016 välisenä aikana sähköisesti Talentian verkkosivuilla tai postitse käyttämällä jäsenille postitettavaa äänestyslippua ja äänestyskuorta.

Äänestää voi vain oman vaalipiirin ehdokasta. Oma vaalipiiri on se alueyhdistys, johon jäsen kuuluu. Opiskelijat äänestävät opiskelijoiden vaalipiirissä, joka on koko maa. Opiskelijaedustajien kausi kestää kaksi vuotta.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan iPhone 6S 64GB, 2kpl Marimekon kylpypyyhesettiä, Scandic Hotel yhden yön majoituslahjakortti ja Sokos Hotel yhden yön majoituslahjakortti.

Äänioikeutettuja ovat jäsenet, jotka on merkitty jäsenrekisteriin 1.3.2016, ja jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa. Lista vaalipiirin äänioikeutetuista on jäsenten nähtävillä tarkistamista varten alueyhdistyksissä ja opiskelijayhdistyksissä sekä Talentian toimistolla 15.3.-31.3. välisen ajan.

>> Tutustu ehdokkaisiin