Uutinen

Tule Talentiaan viestintäpäälliköksi

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian lähes 25 000 jäsentä edistävät työllään hyvinvointia ja vähentävät syrjäytymistä. Talentia vaikuttaa työmarkkinoihin ja yhteiskuntaan, jotta sen jäsenistöllä olisi edellytykset tehdä työnsä hyvin ja työstä maksettaisiin sen vaativuutta vastaavaa palkkaa. Nyt etsimme osaavaan ja motivoituneeseen työyhteisöömme kokenutta

viestintäpäällikköä

Viestintäpäälliköllä on kokonaisvastuu järjestön viestinnästä, sen strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Viestintäpäällikkönä vahvistat järjestön toimijoiden viestintäosaamista. Suunnittelet ja koordinoit sisäistä ja ulkoista viestintäämme. Olet johtoryhmän jäsen ja johdat kolmihenkistä viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatiimiä. Tiimisi jäsenten vastuualueita ovat Talentian lehtiperhe, jäsen- ja mediatiedotus, markkinointi sekä verkkoviestintä. Olet innostava, näkemyksellinen ja yhteistyötä rakentava. Osaat priorisoida ja löytää tehokkaat tavat tehdä asioita. Pystyt reagoimaan nopeasti ja tuottamaan vaikuttavaa sisältöä tiimisi ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Ymmärrät teknologian mahdollisuudet viestinnän ja markkinoinnin kehittämisessä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Tarjoamme monipuolisen ja palkitsevan työn yhteiskunnallisesti merkityksellisten sisältöjen parissa sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Odotamme sinulta

  • kokemusta viestinnän strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä
  • vahvaa osaamista vaativista viestintätehtävistä
  • hyviä verkostoja mediaan
  • esiintymistaitoa ja esimieskokemusta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme kokemusta

  • työstä työmarkkina- ja sosiaalialan aiheiden parissa
  • järjestötyöstä ja kouluttamisesta

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 7.11.2017 mennessä osoitteeseen: heidi.schrooten@talentia.fi otsikolla VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ.
Liitä hakemukseen max. 2 min. video, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi olisit paras valinta tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talentian puheenjohtaja Tero Ristimäki, p. 040 583 2657
19.10. klo 17-18, 23.10. klo 16-17, 30.10. klo 17-18 ja 1.11. klo 17-18.

 

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki
www.talentia.fi
Facebookissa: /Talentiary
Twitterissä: @Talentiary