Uutinen

Tehdään yhdessä tulevaisuuden Talentia – Osallistu strategiatyöhön nyt!

Talentia uudistaa strategiaansa kuluvan kevään ja ensi syksyn aikana. Jotta strategian kehitystyö onnistuisi, kutsumme kaikki jäsenet mukaan kehitystyöhön kertomaan näkemyksiään ja antamaan asiantuntemustaan.

Jäsenet pääsevät osallistumaan verkkotyökalun avulla 24.5.-4.6., eli vastaamaan pääsee vaikka tänään!

Työkaluun pääsee sähköpostiin lähetetyn henkilökohtaisen linkin kautta ja osallistuminen on mahdollista ja suositeltavaa monta kertaa 24.5.-4.6, sillä jokaisella vastauskerralla pääsee kommentoimaan muiden jäsenten antamia uusia vastauksia. Mitä enemmän osallistujia ja kommentteja on, sitä vahvempi on jäsenten ääni ja juuri sen haluamme kuulla.

– Haluamme erityisesti kuulla, mitkä ovat jäsenten mielestä Talentian tulevaisuuden tärkeimmät tavoitteet ja missä olisi parantamisen varaa. Yhdessä keskustelemalla ja ideoimalla jatkamme uudistuvan ja menestyvän Talentian rakentamista myös tulevaisuudessa, sanoo Talentian puheenjohtaja Jenni Karsio.

Jäsenten lisäksi Talentian strategiatyöhön osallistuvat Talentian jäsenyhdistykset ja liittovaltuusto. Lopullinen strategia hyväksytään 20.-21.11. liittovaltuuston kokouksessa.