Uutinen

Tärkeää muistettavaa matkavakuutuksesta

Talentia on ottanut jäsenilleen matkavakuutuksen, jossa vakuutettuina ovat liiton jäsenet ja opiskelijajäsenet sekä vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Huomaa, että vakuutus ei kata vakuutetun puolisoa.

Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana vakuutettu täyttää 68 vuotta, paitsi jos vakuutettu eläköityy ennen kuin täyttää 68 vuotta, jolloin vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun saakka, jonka aikana jää pysyvälle eläkkeelle.

Matkavakuutuskortti on hyvä olla matkalla mukana. Voit ladata puhelimeesi Turvan mobiilisovelluksen TaskuTurvan, jolloin matkavakuutuskortti kulkee mukana puhelimessa. Ulkomaan matkalla vakuutettuja palvelee suomeksi SOS International hätäpalvelu numerossa +358 1019 5111.

Vakuutus korvaa matkan aikana alkaneen äkillisen sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Vakuutuksesta korvataan myös tietyin ehdoin matkan peruuntumisen tai keskeytymisen sekä matkalta myöhästymisen kuluja.

Matkatavarat vakuutettava erikseen

Jäsenvakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta, joten matkatavarat on vakuutettava erikseen, elleivät ne jo sisälly kotivakuutukseen.

Tutustu tarkkoihin vakuutusehtoihin ja vakuutuksessa oleviin rajoituksiin ennen matkalle lähtöä Turvan palvelusivuilla turva.fi/talentia.

Uutista muokattu 5.6.2020 klo 13.35.