Uutinen

Tänä vuonna syödään suklaata kansainvälisenä sosiaalityön päivänä

Sosiaalityön päivää vietetään 16.3. tiistaina. Päivän kansainvälisenä teemana on Ubuntu: Minä olen, koska me olemme – Vahvistetaan sosiaalista solidaarisuutta ja maailmanlaajuista yhteyttä. Ubuntu on Etelä-Afrikan alkuperäiskansojen käsite, joka kuvastaa kaikkien kansojen ja niiden ympäristöjen yhteen liittämistä ja sopii siten hyvin sosiaalityön näkemykseen.

Koronapandemian takia Talentian jäsenet saavat tällä kertaa suklaakoodin puhelimeen omaan kotinumeroon. Koodilla voi lunastaa Fazerin suklaapatukan itselleen R-kioskilta sosiaalityön päivän kunniaksi.

– Valitettavasti emme tänä vuonna voi kannustaa jäseniä kahvittelemaan yhdessä työpaikoilla, niin mukavaa kuin se olisikin. Korona etenee aalloissa ja on mahdotonta tietää, missä tilanteessa olemme maaliskuussa, jolloin on perinteisesti juhlittu sosiaalityön päivää työpaikoilla kakkukahvien merkeissä. On hyvin mahdollista, että kahvitilaisuuksia ei vielä silloin voida järjestää turvallisesti. Haluamme kuitenkin muistaa jäseniämme, koska tämä on tärkeä päivä, sanoo Talentian toimistopalvelupäällikkö Anu Hall.

Suklaakoodi lähetetään 16.3. tekstiviestinä

Koodi lähetetään 16.3. kaikille jäsenille tekstiviestitse. Jotta viesti saapuisi perille, täytyy puhelinnumero olla jäsentiedoissa oikein. Emme lähetä koodeja jälkikäteen, jos jäsentiedot ovat olleet väärin. Omat jäsentiedot voi tarkistaa talentia.fi-sivustoon pankkitunnuksin kirjautumalla.

Sosiaalityön päivän infopaketin voi kuitenkin tilata työpaikalle 28.1. alkaen osoitteesta talentia.fi/tyopaikkapaketti. Paketti sisältää Talentian työpaikkatelineen jäsenetuesitteineen sekä kynän ja näytelehden, ja mikä parasta, nopeimmat tilaajat saavat “Sosiaalialalla ja ylpeä siitä” – pipon. Lisäksi kaikki sosiaalityön päivänä Talentian jäseniksi liittyvät saavat Marimekon kukkaron.

Lisätietoja: toimisto@talentia.fi.