Tiedote

Talentian puheenjohtajaksi hakivat Jenni Karsio ja Jouni Nummi

Talentian puheenjohtajan Tero Ristimäen puheenjohtajakausi päättyy syksyllä 2020, ja järjestölle on etsitty puheenjohtajaa 22.11.2020 alkavalle nelivuotiselle kaudelle.

Määräaikaan 15.5. mennessä Talentian puheenjohtajaksi hakivat laillistetut sosiaalityöntekijät YTM, ensi- ja turvakotipalveluiden johtaja Jenni Karsio ja YTM, sosiaalineuvos Jouni Nummi. Molemmilla hakijoilla on pitkä kokemus Talentian luottamushenkilönä toimimisesta.

Jouni Nummi on ollut Talentian puheenjohtajavaalivaliokunnan jäsen, joten vaalivaliokunta on päättänyt, että hän ei voi osallistua rekrytointiprosessiin haastattelujen ja henkilöstöarvioinnin osalta. Lisäksi Jouni Nummi ei voi enää eturistiriidan vuoksi toimia vaalivaliokunnan jäsenenä.

Talentian liittovaltuusto valitsee uuden puheenjohtajan 21.-22.11.2020 kokouksessaan. Puheenjohtajavalintaa valmisteleva liittovaltuuston nimeämä vaalivaliokunta pyrkii tekemään valtuustolle yksimielisen valintaesityksen määräaikaan 15.5.2020 mennessä hakeneista.

Lisäksi liittovaltuuston jäsenet voivat 21.-22.11.2020 kokouksessa esittää puheenjohtajaksi myös hakuprosessin ulkopuolisia henkilöitä.

Lisätietoja: vaalivaliokunnan puheenjohtaja Mia Nyyssönen puh. 044 3545625, mia.nyyssonen@talentia.fi