Uutinen

Talentian jäsentyytyväisyys korkealla

Talentian jäsenet ovat tyytyväisiä ammattijärjestöstä saamaansa tukeen.

Asiantunteva. Hyvää palvelua. Helposti lähestyttävä. Näin Talentian jäsenistö kuvaili kokemuksiaan omasta ammattijärjestöstään.

– Kysyimme viime vuoden loppupuolella jäseniltämme, mitä mieltä he ovat Talentiasta. Suurimman osan mielestä ammattijärjestö on heille tuki ja turva. Kuluneen vuosikymmenen aikana tämä mielipide on vahvistunut entisestään, kertoo Talentian järjestöpäällikkö Janne Seppälä.

Jäsenet ovat kokonaisuudessaan tyytyväisiä Talentiaan, sillä kaikkien vastausten yhteiskeskiarvo on lähes kolme pistettä, kun maksimi on neljä pistettä. Kaikkien kysymysten tulokset ovat parantuneet asteittain vuodesta 2010 lähtien.

Järjestön toiminnassa käytetyn kielen ymmärrettävyys keräsi huippupisteet: peräti 3,5 pistettä.

– Kiitosta saivat myös henkilöstön asiantuntemus ja palvelualttius sekä jäsenten neuvonta työelämän kysymyksissä ja palkka- ja työsuhdeasioissa, Seppälä summaa.

Toisaalta osa toivoi, että Talentia näkyisi paremmin työpaikoilla ja mediassa. Jotkut toivoivat myös neuvotteluissa parempia palkkoja.

Kyselyyn vastasi 1741 jäsentä. Vastanneiden kesken arvottiin kolme 30 euron SuperLahjakorttia. Lahjakortin saivat Jonas Sundqvist, Soile-Marita Hämäläinen ja Susanna Ojanperä. Kiitos kaikkille vastanneille!

 

Jäsenten mielipiteitä Talentiasta