Uutinen

Talentia tarjoaa jäsenilleen teatteri-illan

Loppukevään piristykseksi haluamme ilahduttaa jäseniämme teatterielämyksellä näin poikkeuksellisena aikana. Tarjoamme Talentian jäsenille hulvattoman Turvamies-komedian striimattuna teatteriesityksenä.

Luvassa on tilannekomiikkaa ja huikeaa näyttelijätyötä komedian suvereeneilta taitajilta, Martti Suosalolta ja Katja Küttnerilta. Näytelmä on Helsingin kaupunginteatterin ja Karanteeniteatterin yhteistuotantoa.

Seuraa striimattua esitystä tietokoneella tai Vimeon katseluhuoneen kautta.

Ilmoittaudu 31.5. mennessä TÄSTÄ >>

Näytelmässä varakkaan teollisuussuvun raikulipoika Antti Granqvist (Martti Suosalo) valmistautuu elämänsä treffeille, mutta hänet yllättääkin isän palkkaama turvamies, joka estää aikeet. Antin perhettä kiristetään, joten Antti saa oman turvamiehen (Katja Küttner). Tästä seuraa kahden täysin erilaisen henkilön yhteentörmäys.

Millaisia haasteita syntyy, kun vapauteensa rakastunut Antti ja ammattiylpeä turvamies Mirka joutuvat viettämään aikaa neljän seinän sisällä?

Näytelmä on Helsingin Kaupunginteatterin syksyn 2021 ensi-illan ainutlaatuinen ennakkostriimi. Sen on ohjannut Pasi Lampela.

 

Kuvat: Robert Seger. Helsingin Kaupunginteatteri, Turvamies. Kuvassa Martti Suosalo ja Katja Küttner.