Uutinen

Talentia rekrytoi: Etsimme jäsensihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen

Talentian strategia

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry hakee noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 2.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituisen työntekijämme perhevapaan ajaksi jäsensihteeriä.

Tehtäviin kuuluu jäsenten tiedusteluihin vastaaminen puhelimitse ja sähköpostitse, jäsentietojen päivittäminen ja tiedonhaku Futunio-liittojärjestelmällä, jäsenmaksujen seuranta sekä yhteydenpito työnantajiin ja työttömyyskassaan.

Hakijalta toivomme:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten merkonomin koulutusta
  • kokemusta jäsenrekisterin hoidosta ja Teams-etätyöympäristössä työskentelystä
  • aiempaa työkokemusta ammattijärjestössä tai työttömyyskassassa
  • ruotsin ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi

Edellytämme itsenäistä työotetta. Työ on mahdollista tehdä pääasiallisesti etänä, kokoonnumme kuitenkin myös toimistolle säännöllisesti. Talentian toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa, Helsingissä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn järjestössä, joka ajaa sosiaalialan korkeakoulutettujen etua alueellisesti ja valtakunnallisesti. Kehitämme työtämme aktiivisesti ja sinulla on mahdollisuus olla mukana siinä. Talentiassa on hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyinen palkka, työyhteisön tuki ja mukavat työkaverit.

Jäsensihteerin palkka on vähintään 2915 € kuukaudessa, lisäksi kokonaispalkkaan voivat vaikuttaa muut mahdolliset lisät.

Hakemukset pyydämme lähettämään lomakkeen kautta viimeistään 9.4.2024. Haastattelut toteutetaan 15.4. alkavalla viikolla etänä.

Lisätietoja tehtävästä:

Janne Seppälä

Järjestöpäällikkö
Järjestö- ja yhdistystoiminta, jäsenpalvelut, jäsentutkimukset ja selvitykset, yksikön esihenkilö
09 3158 6030

Anni Käki

Jäsensihteeri
Neuvonta jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa