Uutinen

Talentia osallistuu tänään WWF:n Earth Hour -tapahtumaan

Talentia on mukana WWF:n Earth Hour -ympäristötapahtumassa tänään lauantaina 25. maaliskuuta kello 20.30–21.30.

Maailman suurimman ympäristötapahtuman tavoitteena on osoittaa päättäjille ja elinkeinoelämälle vaatimus tiukemmista toimista ympäristönsuojelun edistämiseksi.

Valojen sammuttaminen tunniksi on symbolinen ele asian puolesta. >> Lue lisää Earth Hourista

– Ympäristö on talentialaisille tärkeä arvo, jolle haluamme osoittaa tukemme. Vaikka Suomi on pieni maa, kulutamme paljon, joten valinnoillamme on merkitystä ilmastokriisin pysäyttämisessä, Talentian puheenjohtaja Jenni Karsio sanoo.

Osallistu sinäkin tapahtumaan ja sammuta valot tänään 25.3. klo 20.30–21.30!

Tekoja tulevaisuuden eteen

Talentia ansaitsi viime vuonna Green Office -merkin toimistaan kasvihuonepäästöjen vähentämiseksi ja ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi.

– Ilmastotalkoiden tavoitteet ovat linjassa sosiaalialan eettisten periaatteiden kanssa, koska ilmastokriisi lisää osaltaan yhteiskunnan eriarvoisuutta, Karsio huomauttaa.

Ilmastotoimet näkyvät toimiston käytännöissä ja hankinnoissa. Talentialaisten matkustusohje suosittelee julkisia kulkuneuvoja työhön ja luottamustoimiin liittyvissä matkoissa. Jäsentuotteet valitaan ekologisin ja eettisin perustein. Toimistolla paperin kulutusta on vähennetty, ja lajitteluun sekä kierrätykseen panostetaan.

>> Lue lisää Green Officesta