Uutinen

Talentia nuketti vasemmistoliiton

Talentian Haluamme tekoja -kampanja jalkautui jälleen eduskuntaan. Tänään Talentia luovutti nuket vasemmistoliiton kansanedustajille. Aikaisemmin nuket on jo annettu SDP:n edustajille. Ensi viikolla on vuorossa vihreät.

Nukkelähetystön otti eduskunnassa vastaan vasemmistoliiton eduskuntaryhmä. Nukkejen ohella viemisinä edustajille olivat Talentian kampanjan keskeiset tavoitteet, jotka ovat: 1) sosiaalipalveluiden asemaa on vahvistettava, 2) sosiaalialan ammattilainen ansaitsee hyvän työelämän, 3) eriarvoistuminen ja syrjäytymiskehitys pitää pysäyttää sekä 4) riittävä ja pysyvä korkeakoulutettu henkilöstö on lapsen etu varhaiskasvatuksessa.

– Haluamme muistuttaa tämän eduskuntatalon kaikkia 200:a edustajaa pitämään huolta heikommista, Talentian puheenjohtaja Tero Ristimäki sanoi.

Talentia jakaa Haluamme tekoja -kampanjan yhteydessä nukkeja kansanedustajille ja päättäjille muistuttaakseen siitä, että nyt tarvitaan konkreettisia tekoja, ei vain lupauksia. Kampanjan materiaali löytyy osoitteesta haluammetekoja.fi ja tunnisteena somessa on #haluammetekoja.

>> Tutustu kampanjaan