Talentia mukana WWF:n Earth Hour -tapahtumassa lauantaina 26.3.

Talentia osallistuu WWF:n Earth Hour -ympäristötempaukseen lauantaina 26. maaliskuuta kello 20.30. Maailman suurimman ympäristötapahtuman tavoitteena on osoittaa päättäjille ja elinkeinoelämälle vaatimus tiukemmista toimista ympäristönsuojelun edistämiseksi. Valojen sammuttaminen tunniksi on symbolinen ele asian puolesta.

– Ilmasto ja luonto ovat jäsenillemme ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja, ja haluamme osoittaa tukemme ympäristönsuojelutyölle. Suomi on suuren kulutuksen maa, joten valinnoillamme on suuri vaikutus myös maailmanlaajuisesti, Talentian puheenjohtaja Jenni Karsio sanoo.

Ota sinäkin osaa tapahtumaan ja sammuta valot lauantaina 26.3. klo 20.30–21.30!

Tekoja ympäristön eteen

Talentia on huomioinut toiminnassaan ekologisuuden jo pitkään. Talentialaisten matkustusohje suosittelee julkisia kulkuneuvoja työhön ja luottamustoimiin liittyvissä matkoissa. Jäsentuotteet valitaan ekologisin ja eettisin perustein. Toimistolla paperin kulutusta on vähennetty, ja lajitteluun sekä kierrätykseen panostetaan.

Tällä hetkellä järjestö on mukana WWF:n Green Office -ohjelmassa, ja tavoitteena on saavuttaa Green Office -sertifikaatti toukokuun loppuun mennessä.

– Ilmastonmuutos lisää osaltaan syrjintää ja yhteiskunnan eriarvoisuutta, joita vastustamme sosiaalialan eettisten periaatteiden mukaisesti, Karsio sanoo.