Uutinen

Talentia järjestää sosiaalialan ammattilaisille turvallisesta lääkehoidosta webinaarin

Talentia järjestää yhdessä Fimean ja Valviran kanssa webinaarin turvallisesta lääkehoidosta 30.9.  Teemakoulutus on tarkoitettu sosiaalialan ammattihenkilöille, joiden koulutukseen lääkehoito ei sisälly ja joille se on usein tehtäväalueenakin vieras.

Alan ammattilaiset saattavat joutua osallistumaan lääkehoitoon esimerkiksi sosiaalihuollon tehtävissä laitoksissa ja asumisyksiköissä sekä varhaiskasvatuksessa. Työnantajat voivat edellyttää mm. henkilöstön tehtäväkierron tai työvuorojärjestelyjen vuoksi, että lääkehoito-osaamista olisi. Talentialaisille sosiaalialan korkeakoulutetuille tieto turvallisesta lääkehoidosta ja sen edellytyksistä sekä rajoista on siksi tarpeen sellaisenaan, mutta myös ammattioikeuksien ja -velvollisuuksien sekä valvonnan näkökulmasta.

Uusi Turvallinen lääkehoito -opas on valmistunut keväällä 2021. Sen valmistelusta vastannut projektikoordinaattori Emilia Laukkanen (TtT) Fimeasta kertoo webinaarissa oppaasta ja sen sisällöstä tarkemmin. Valviran sosiaalihuollon ylitarkastaja Mervi Kolari tulee tilaisuuteen puhumaan lääkehoidosta sosiaalihuollon ammattihenkilön oikeuksien, velvollisuuksien ja valvonnan näkökulmasta.

Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 22.9. Osallistujilta toivotaan ennakkokysymyksiä.

 

Turvallinen lääkehoito ja sosiaalialan ammattihenkilöt -webinaari

Torstaina 30.9. klo 17-19

>> Ilmoittaudu nyt!