Uutinen

Talentia hakee työsuhdeasioiden päällikköä

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry hakee

työsuhdeasioiden päällikköä

johtamaan uutta yksikköä.

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry:ssä on aloittamassa uusi työsuhdeasioiden ja aluetoiminnan yksikkö. Haemme viisihenkisen kokeneen tiimin johtoon työsuhdeasioiden ja työehtosopimusten tulkinnan vankkaa ammattilaista.

Etsimme kehittämishenkistä monitaituria vastaamaan työsuhdeasioiden ja aluetoiminnan yksikön tehtävistä ja yksikön johtamisesta. Toivomme sinun olevan kokenut ja palveluhenkinen työsuhdeasioiden ja työehtosopimusten tulkinnan ammattilainen, joka on tottunut toimimaan myös esihenkilöasemassa. Tiimisi kanssa vastaat Talentian jäsenten työsuhteiden ehtojen oikeellisuuden varmistamisesta sekä jäsenten neuvonnasta virka- ja työsuhdeasioissa.

Työtehtävä edellyttää, että tunnet hyvin työmarkkinat ja työlainsäädännön. Edellytämme lisäksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi oikeustieteestä. Arvostamme monipuolista työkokemusta ammattijärjestötoiminnasta, työmarkkinoiden toiminnasta sekä esihenkilötehtävistä. Toivomme sinulta kehittävä työotetta, oivaltavia näkemyksiä ja halua tarttua haasteisiin. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vankkaa neuvottelutaitoa sekä hyvää viestintä- ja kouluttajaosaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan sosiaalialan korkeakoulutettujen alueelliseen ja valtakunnalliseen edunvalvontaan jäsenmäärältään hienosti kasvavassa ammattiliitossa. Osaavan asiantuntijayhteisömme lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Talentian toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa. Työalueen ollessa laaja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä viimeistään elokuussa 2021. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja antaa tehtävässä Talentiaa haussa avustavan Mercuri Urvalin konsultti Petra Naavalinna (p. 040 5191 448), Petra on parhaiten tavoitettavissa viikoilla 19-21. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 6.6.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-16061. Ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestetään viikolla 24.

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa. Talentia on vuonna 1949 perustettu, yli 26 000 korkeasti koulutetun sosiaalialan ammattilaisen valinta. Talentia kuuluu keskusjärjestö Akavaan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOon. Talentialla on 20 alueyhdistystä ja 11 valtakunnallisesti toimivaa ammatillista yhdistystä sekä opiskelijayhdistys.