Uutinen

Talentia hakee sopimusasiantuntijaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sopimusasiantuntijaa, jonka työ painottuu Etelä-Suomeen tai Itä- ja Keski-Suomen alueelle. Toimialueesta sovitaan tarkemmin työsuhteen alkaessa.

Työ painottuu jäsenten työoikeudellisten ja sopimusasioiden neuvontaan ja niistä neuvottelemiseen. Lisäksi tehtävä sisältää muun muassa edunvalvontakoulutusta, luottamusmiesten tukemista ja rekrytointia, työnantajatapaamisia sekä alueellisen toiminnan ja yhteistyön edistämistä.

Haemme innostunutta ja hyvän asenteen omaavaa työntekijää, joka toimii taitavasti sekä itsenäisesti että osana tiimejä ja työyhteisöä. Odotamme sinulta vankkaa sosiaalialan ja ammattijärjestötoiminnan tuntemista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Luemme eduksi aiemman luottamusmiehenä, esihenkilönä tai henkilöstöhallinnon tehtävissä toimimisen.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi muun muassa hyvää viestintä- ja kouluttajaosaamista sekä vankkaa neuvottelutaitoa. Arvostamme myös englannin, ruotsin tai muuta kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn sosiaalialan korkeakoulutettujen alueellisessa ja valtakunnallisessa edunvalvonnassa. Kehitämme työtämme aktiivisesti ja sinulla on mahdollisuus olla mukana siinä.

Talentiassa on hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyinen palkka, työyhteisön tuki ja mukavat työkaverit.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa. Sopimusasiantuntija hoitaa tehtäväänsä pääasiassa etätyönä ja oma työpiste sijaitsee kotiosoitteessa. Työalueen ollessa laaja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja antavat työsuhdeasioiden päällikkö Konstantin Laakkonen, p. 09 3158 6026 konstantin.laakkonen@talentia.fi sekä henkilöstöpäällikkö Ville Savilampi, p. 09 3158 6008 ville.savilampi@talentia.fi.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen otsikolla ”Hakemus sopimusasiantuntijan tehtävään” 7.2.2023 klo 16 mennessä mieluiten pdf-muodossa osoitteeseen ville.savilampi@talentia.fi

Työhaastattelut järjestämme 10.2.2023 ja 13.2.2023.