Uutinen

Talentia etsii viestinnän asiantuntijaa

Oletko oma-aloitteinen, multitalentti ja utelias viestinnän ammattilainen? Osaat kirjoittaa sujuvasti printtiin sekä digitaalisiin kanaviin ja sosiaalinen media on intohimosi? Hallitset myös visuaalista viestintää etkä hyydy paineessa?

Hienoa! Mitäpä, jos hakisit meille töihin?

Etsimme viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan yhteiskuntaan ja sosiaalialan korkeakoulutettujen edunvalvontaan. Pääset osaksi pysyvää ja yhdessä viihtyvää työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja sinusta pidetään huolta. Työsuhde-ehtomme ovat kilpailukykyiset.

Odotamme sinulta vahvaa viestinnän asiantuntemusta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin. Meille on tärkeää, että haluat puhaltaa yhteen hiileen ja kehittää Talentian viestintää erityisesti sosiaalisessa mediassa. Myös lehtiperheemme avustajana toimiminen on osa työtäsi.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköisesti 3.12.2019 mennessä osoitteeseen kaisa.yliruokanen@talentia.fi. 

Työpaikka sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

Lisätietoja:  viestintäpäällikkö Kaisa Yliruokanen puh. 09 3158 6012

Uutista muokattu 20.11.: Lisätty työskentelypaikkakunta.