Talentia etsii viestinnän asiantuntijaa

Oletko oma-aloitteinen, dynaaminen ja utelias viestinnän ammattilainen? Osaat kirjoittaa sujuvasti printtiin sekä digitaalisiin kanaviin ja sosiaalinen media on intohimosi? Hallitset myös visuaalista viestintää etkä hyydy paineessa?  

Hienoa! Mitäpä, jos hakisit meille töihin? 

Etsimme viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja olet mukana vaikuttamassa sosiaalialan korkeakoulutettujen edunvalvontaan. Pääset osaksi pysyvää ja yhdessä viihtyvää työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja sinusta pidetään huolta. Työsuhde-ehtomme ovat kilpailukykyiset. 

Odotamme sinulta vahvaa viestinnän asiantuntemusta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin. Meille on tärkeää, että haluat puhaltaa yhteen hiileen ja kehittää Talentian viestintää erityisesti sosiaalisessa mediassa. Myös lehtiperheemme avustajana toimiminen on osa työtäsi. 

Työpaikka sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä, mutta teemme myös etätöitä.  

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköisesti 15.3.2023 mennessä osoitteeseen kaisa.yliruokanen@talentia.fi. Mahdolliset haastattelut järjestetään 20.3. ja 22.3. 

Lisätietoja viimeistään 13.3.: viestintäjohtaja Kaisa Yliruokanen puh. 09 3158 6012.