Uutinen

Talentia etsii talous- ja henkilöstöpäällikköä

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia etsii talous- ja henkilöstöpäällikköä. Olisitko se sinä?

Etsimme talous- ja henkilöstöhallinnon asiakaspalveluhenkistä monitaituria vastaamaan päivittäisistä talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä ICT- ja hankinta-asioista.

Olet kokenut ja palveluhenkinen taloushallinnon ammattilainen, joka on tottunut vastaamaan myös henkilöstö- ja hallintopalveluista. Sinulla on kehittävä työote ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinulla on oivaltavia näkemyksiä, tartut mielelläsi haasteisiin, mutta rutiinityötkin luonnistuvat. Vastaat raportoinnista ja toimit talous- ja henkilöstöasioiden esittelijänä. Olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu selkeäsanainen esiintyjä. Seuraat ulkoistetun palkkahallintomme ja ulkoisen laskennan toiminnan kannattavuutta ja tehokkuutta. Olet kiinnostunut toimintojen digitalisoinnista ja kehitysprojektit pysyvät näpeissäsi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaista tehtäväkenttää kasvavassa järjestössä. Osaavan asiantuntijayhteisömme lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Edellytämme, että sinulla on talouden alan soveltuva korkeakoulututkinto sekä monipuolinen työkokemus talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Käytät suomen ja englannin kieltä luontevasti työssäsi. Toivomme, että tunnet järjestö- tai yhdistystoimintaa ja olet toiminut esimiestehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Ari Rantala, p 040-8227042. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme jättämään viimeistään 16.8.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-15377