Uutinen

Talentia etsii määräaikaista erityisasiantuntijaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry etsii määräaikaista erityisasiantuntijaa ammatilliseen edunvalvontaan kesään 2023 saakka.

Oletko sosiaalialan vankka osaaja ja perehtynyt sote-uudistukseen hyvinvointialueilla sekä kiinnostunut tulevan hallitusohjelman kysymyksistä koskien sosiaalialan korkeakoulutettuja? Jos sinulla on monipuolista kokemusta erilaisista vaikuttamisen tehtävistä, kykyä verkostoitua ja markkinoida sosiaalialan korkeakoulutettujen osaamista, voit olla etsimämme henkilö.

Erityisasiantuntijoiden tiimissä vastaamme yhdessä sosiaalialan korkeakoulutettujen erilaisissa tehtävissä toimivien jäsenten ammatillisesta, koulutuksellisesta ja hyvinvointiin liittyvästä edunvalvonnasta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toivomme sinulta kehittävää työotetta, oivaltavia näkemyksiä ja kykyä tarttua haasteisiin. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää laajaa viestintä- ja esiintymisosaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan sosiaalialan korkeakoulutettujen valtakunnalliseen edunvalvontaan jäsenmäärältään kasvavassa ammattiliitossa. Osaavan asiantuntijayhteisömme lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Talentian toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa, p. 09 3158 6022, marjo.varsa@talentia.fi. Hän on parhaiten tavoitettavissa 19.8.22 klo 9-11 ja 23.8.22 klo 11-12 välillä. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 25.8.2022 klo 10 mennessä Marjo Varsalle sähköpostitse osoitteeseen marjo.varsa@talentia.fi. Haastattelut järjestämme maanantaina 29.8.2022.

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Talentia vaikuttaa, jotta sen jäsenistöllä on edellytykset tehdä työnsä hyvin, työssä jaksetaan, työn merkitys ymmärretään ja siitä maksetaan oikeudenmukaista palkkaa. Talentia on vuonna 1949 perustettu, yli 26 000 korkeasti koulutetun sosiaalialan ammattilaisen valinta. Talentia kuuluu keskusjärjestö Akavaan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOon. Talentialla on 20 alueyhdistystä ja 11 valtakunnallisesti toimivaa ammatillista yhdistystä sekä opiskelijayhdistys.