Rekisteröidy verkkosivuille, voit voittaa superlahjakortin

Liity Talentian jäseneksi

Jos et vielä ole rekisteröitynyt Talentian uudistuneiden verkkosivujen käyttäjäksi, se kannattaa tehdä nyt, sillä vuoden loppuun 31.12.2017 menneessä rekisteröityneiden kesken arvotaan 50 kpl 20 euron SuperLahjakortteja.

Kun olet rekisteröitynyt sivuille ja käytät niitä sisäänkirjautuneena, pääset hyödyntämään myös Talentian sähköisiä jäsenpalveluita ja saa jäsenyydestäsi enemmän irti. Huomaathan, että vanhojen sivujen käyttäjätunnukset eivät toimi uusilla sivuilla, joten rekisteröityminen uusille sivuille tarvitaan.

Rekisteröidy näin:

  • Mene osoitteeseen www.talentia.fi
  • Paina oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu sisään” -painiketta
  • Paina kirjautumisikkunan alareunasta löytyvää ”Rekisteröidy tästä Talentian sivuston käyttäjäksi” -painiketta ja täytä vaadittavat tiedot.

Kirjautuneena voit tarkastella ja muokata jäsenrekisteritietosi. On tärkeää, että tietosi ovat oikein, jotta saamme sinuun tarvittaessa yhteyden!

Ensi vuoden alussa tarjoamme myös mahdollisuuden kysyä neuvoa Talentian asiantuntijoilta sähköisesti, jolloin saat meiltä apua entistä nopeammin. Sähköistä neuvontapalvelua voit käyttää vain kirjautuneena, jotta tietosi pysyvät turvassa. Kirjautuneena pääset myös vaikuttamaan käyttökokemukseesi valitsemalla itseäsi erityisesti kiinnostavat aihepiirit. Näin sivusto voi tarjota sinulle kiinnostavia lukuvinkkejä.

Ongelmia rekisteröitymisessä tai kirjautumisessa?

Jos rekisteröityminen ei jostain syystä ota onnistuakseen tai kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä Talentiaan: toimisto@talentia.fi tai p. 09 3158 6000 (pyydä yhdistämään palveluyksikköön), niin autamme.