Uutinen

Talentian vanhojen verkkosivujen käyttäjätunnukset eivät toimi uusilla sivuilla

Rekisteröidy ja luo tunnukset Talentian uusille verkkosivuille. Näin pääset hyödyntämään Talentian sähköisiä jäsenpalveluita.

Vanhojen sivujen mukana poistuivat myös vanhat jäsensivujen käyttäjätunnukset. Käy siis luomassa uusille sivuillemme uudet kirjautumistunnukset, niin pääset hyödyntämään Talentian sähköisiä jäsenpalveluita.

Rekisteröidy näin:

Kirjautuneena pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan jäsenrekisteritietojasi. Vuonna 2018 tulossa on myös mahdollisuus kysyä neuvoa Talentian asiantuntijoilta sähköisesti. Sähköisesti asioimalla saat avun nopeammin. Sähköistä neuvontapalvelua voit käyttää vain kirjautuneena, jotta tietosi pysyvät turvassa. Kirjautuneena pääset myös vaikuttamaan käyttökokemukseesi valitsemalla itseäsi erityisesti kiinnostavat aihepiirit. Näin sivusto voi tarjoata sinulle kiinnostavia lukuvinkkejä.

 

Ongelmia rekisteröitymisessä tai kirjautumisessa?

Jos rekisteröityminen ei jostain syystä ota onnistuakseen tai kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä Talentiaan: toimisto@talentia.fi tai p. 09 3158 6000 (pyydä yhdistämään palveluyksikköön), niin autamme.

 

Talentian uudet verkkosivut avautuivat 25.9.2017

Niille on koottu tietoa, jota Talentian jäsenistö järjestöltään eniten kysyy. Myös sähköinen liittyminen ja sähköinen asiointi on tehty aiempaa helpommaksi ja sivustoa on mukavampi käyttää erilaisilla päätelaitteilla. Sisältö on jäsennetty hieman eri tavalla kuin ennen, joten tutkaile uusia sivuja kaikessa rauhassa ja jos et löydä etsimääsi, kokeile etusivun hakua. Lähetämme vuoden 2018 aikana sivuston käyttäjille kyselyn siitä, miten olemme uudistuksessa onnistuneet. Palautetta ja jatkokehitysideoita voit antaa myös pitkin matkaa Talentian viestintään: viestinta@talentia.fi