Rekisteröidy käyttäjäksi Talentian uudistuneille verkkosivuille

Rekisteröidy käyttäjäksi Talentian uudistuneille verkkosivuille

Talentian uudistuneet verkkosivut avautuivat 25.9. Niille on koottu tietoa, jota Talentian jäsenistö järjestöltään eniten kysyy. Myös sähköinen liittyminen ja sähköinen asiointi on tehty aiempaa helpommaksi ja sivustoa on mukavampi käyttää erilaisilla päätelaitteilla. Sisältö on jäsennetty hieman eri tavalla kuin ennen, joten tutkaile uusia sivuja kaikessa rauhassa ja jos et löydä etsimääsi, kokeile etusivun hakua.

Lähetämme vuoden vaihteessa sivuston käyttäjille kyselyn siitä, miten olemme uudistuksessa onnistuneet. Palautetta ja jatkokehitysideoita voit antaa myös pitkin matkaa Talentian viestintään: viestinta@talentia.fi

 

Kirjautuneella on kivempaa

Vanhojen sivujen myötä ovat poistuneet myös vanhat jäsensivujen käyttäjätunnukset. Käy siis luomassa uusille sivuillemme uudet kirjautumistunnukset, niin pääset hydyntämään Talentian sähköisiä jäsenpalveluita.

Rekisteröidy näin:

  • Mene osoitteeseen www.talentia.fi
  • Paina oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu sisään” -painiketta
  • Paina kirjautumisikkunan alareunasta löytyvää ”Rekisteröidy tästä Talentian sivuston käyttäjäksi” -painiketta ja täytä vaadittavat tiedot.

Kirjautuneena pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan jäsenrekisteritietojasi. Alkuvuonna 2018 tulossa on myös mahdollisuus kysyä neuvoa Talentian asiantuntijoilta sähköisesti. Sähköisesti asioimalla saat avun nopeammin. Sähköistä neuvontapalvelua voit käyttää vain kirjautuneena, jotta tietosi pysyvät turvassa. Kirjautuneena pääset myös vaikuttamaan käyttökokemukseesi valitsemalla itseäsi erityisesti kiinnostavat aihepiirit. Näin sivusto voi tarjoata sinulle kiinnostavia lukuvinkkejä.

 

Ongelmia rekisteröitymisessä tai kirjautumisessa?

Jos rekisteröityminen ei jostain syystä ota onnistuakseen tai kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä Talentiaan: toimisto@talentia.fi tai p. 09 3158 6000 (pyydä yhdistämään palveluyksikköön), niin autamme.

Jaa sivu