Uutinen

Ovet on avoinna! Tule tutustumaan Talentian toimistoon

Talentia kutsuu sinut ja kollegasi mukaan avoimien ovien päivään torstaina 26.9. klo 15–18 Talentian toimistolle Helsingin Pasilaan!

Päivän ohjelma on suunniteltu vastaamaan juuri sinun ammatillisiin tarpeisiisi. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kysyä livenä mieltä askarruttavia kysymyksiä erityis- ja sopimusasiantuntijoiltamme. Lisäksi tarjoamme ammattimaisen valokuvan ansioluetteloosi, sillä valokuvaaja Jyrki Komulainen on paikalla pop up -studion kanssa. Voit myös osallistua esimerkiksi CV-klinikkaan tai tulla vain hengailemaan!

CV-kuvaus on tarjolla 50 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Avoimien ovien päivässä on luvassa:

Pop up -kuvaus: Valokuvaaja on paikalla, ja voit saada ammattimaisen valokuvan ansioluetteloosi.

CV-klinikka: Talentian opiskelijatoiminta antaa parhaat vinkit CV:n päivittämiseen ja työnhakuun, jotta erotut joukosta ja opit korostamaan vahvuuksiasi.

Työsuhde- ja työhyvinvointiklinikka: Sopimus- ja erityisasiantuntijamme auttavat sinua paikan päällä työsuhteeseen ja työhyvinvointiin liittyvissä aiheissa.

• Tarjoilua: Tapaksia ja kuohuvaa.

• Vapaamuotoista verkostoitumista: Tule hengailemaan kollegojen kanssa hyvien tarjoilujen äärellä. Tämä on tilaisuutesi laajentaa verkostoasi, jakaa kokemuksia ja oppia uutta.

• Onnenpyörä: Pyöräytä onnenpyörää ja voita yllätyspalkinto.

• Ohjattu jäsentietojen päivitys: Päivitä jäsentietosi, jotta Talentian viestit tavoittavat sinut ja saat kaiken hyödyn irti jäseneduista ja -palveluista.

• Tutustu Talentian toimistoon: Kysy jäsenyydestä, eduista ja toiminnasta asiantuntevalta henkilökunnalta. Olemme paikalla sinua varten!

Kutsu mukaan myös Talentiaan kuulumaton ystäväsi!

Jos kyseinen kollegasi liittyy tapahtumassa Talentian ja työttömyyskassa Erkon jäseneksi, saatte molemmat 30 euron SuperLahjakortit.

Nähdään 26.9. avoimien ovien päivässä!