Uutinen

Osallistu Kunta-alan neuvottelutilanne – Missä mennään? -webinaariin

Kunta-alan neuvottelukevät on ollut pitkä ja täynnä käänteitä. Mikä on neuvottelutilanne tällä hetkellä? Mitä on tähän mennessä tapahtunut ja mitä tapahtuu seuraavaksi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaamme Kunta-alan neuvottelutilanne – Missä mennään? -webinaarissa tiistaina 14.6. klo 17.30-18.30.

Neuvotteluista puhuvat JUKOn toiminnanjohtaja Maria Löfgren sekä Talentian puheenjohtaja Jenni Karsio ja neuvottelupäällikkö Tiina Kinnunen.

Webinaari on tarkoitettu talentialaisille, jotka työskentelevät kunnissa sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE), opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) ja yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) piirissä.

Lähetä kysymyksesi etukäteen

Voit lähettää webinaarin asiantuntijoille kysymyksiä etukäteen 10.6. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Kysymyksiin vastataan webinaarissa, varatun ajan puitteissa, joten kaikkiin kysymyksiin ei välttämättä ehditä vastata.

Huomaa: Älä lähetä henkilökohtaisia tai salassa pidettäviä tietoja sisältäviä kysymyksiä, sillä kysymykset käsitellään webinaarissa täysin avoimesti kaikkien osallistujien kuullen.

Webinaarin linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuuden alkua.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

>> Ilmoittaudu webinaariin