Uutinen

Linnanmäen ranneke jäsenhintaan

Tänäkin kesänä sinulla ja perheelläsi on Talentian tarjoamana jäsenetuna edullinen mahdollisuus huvitella Helsingissä Linnanmäen huvipuistossa. Talentia tarjoaa Hupirannekkeen 30 eurolla / perheenjäsen / päivä. Normaalihinta portilta ostettaessa on 42 euroa. Sisäänpääsy pelkästään huvipuiston alueelle on maksuton.

Linnanmäen ranneketarjous on tarkoitettu vain jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Isovanhemmat lasketaan perheeksi. Alennus koskee koko kesää 2020.

Hupirannekkeella pääsee kaikkiin puiston maksullisiin laitteisiin laitteiden turva- ja pituusrajoitukset huomioiden.  Puistossa on 10 ilmaislaitetta perheen pienimmille (osaan näistä pääsee huoltajan kanssa).  Yli 100 cm:n vieraille suositellaan hupiranneketta, koska suurin osa laitteista on heille maksullisia.

Pienemmille huvipuistokävijöille suositellaan hakemaan pituudesta kertova (alle 100 cm, 100 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm) leima lipunmyynnistä.  Leima kertoo Linnanmäen laitetyöntekijöille asiakkaan pituuden, eikä huvittelijaa tarvitse mitata jokaisella laitteella uudestaan.  Näin laitteisiin siirtyminen käy nopeammin.  Mittaus tehdään kengät jalassa.

Voit suunnitella Linnanmäki-retken ajankohdalle 12.6. – 18.10.2020 puiston aukioloaikojen mukaan.  Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan, ja se aktivoituu kirjautuessa ensimmäiselle laitteelle. 

Toimi nopeasti! Rannekkeita on rajoitettu määrä. Myynti alkaa tiistaina 26.5. Ota valmiiksi esille jäsenkorttisi jäsennumerosi ilmoittamista varten sekä joko pankkitunnukset tai luottokortti, sillä rannekkeet maksetaan lomakkeen täyttämisen yhteydessä. Huomioithan, että voit varata yhteensä maksimissaan neljä (4) ranneketta!

Tilaa tästä Hupirannekkeita

Mikäli Linnanmäki joudutaan uusien koronarajoitusten vuoksi sulkemaan ennen kauden loppua, Linnanmäeltä on varmistettu, että käyttämättä jääneet rannekkeet korvataan ne hankkineille. Talentia on tällöin yhteydessä rannekkeita hankkineisiin jäseniin ja hoitaa reklamoinnin.

Lue lisää Linnanmäen avaamisesta ja koronatoimenpiteistä

Toimi näin

1. Tilaa rannekkeet 9.6. mennessä täyttämällä tilauslomake.

Voit tilata enintään 4 kpl rannekkeita. Tilausaika on 26.5.-9.6.2020. Tarvitset tilatessasi jäsennumerosi, joten ota esiin jäsenkorttisi. HUOM! Rannekkeita on rajallinen määrä, joten rannekkeet voivat loppua ennen tilausajan päättymistä.

2. Maksa rannekkeet.
Vahvista tilauksesi maksamalla 30 euroa per ilmoittamasi henkilö lomakkeen kautta. Tarvitset joko nettipankkitunnukset tai luottokortin maksamiseen.

3. Lähde viettämään hauskaa päivää!
Lunasta rannekkeet nimeä vastaan Linnanmäen juhlatorin lipunmyynnistä Noutopiste-luukulta (ei muilta lipunmyyntipisteiltä). Huomioithan, että rannekkeiden lunastajan on oltava sama henkilö, joka on lomakkeessa ilmoitettu lunastajaksi. Tarkista puiston aukioloajat osoitteesta www.linnanmaki.fi.

Tilaus on sitova, eikä maksetuista rannekkeista palauteta rahaa, paitsi koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilassa. Tällöin Talentia neuvottelee käyttämättä jääneiden rannekkeiden hyvittämisestä Linnanmäen kanssa ja hoitaa palautukset tilaajille.