Uutinen

Liittovaltuuston opiskelijajäsenet on valittu

Talentian liittovaltuuston opiskelijavaaleissa on valittu neljä opiskelijajäsentä vuosille 2018-2020.

Vaalien suurimmat äänisaaliit keräsivät Onni Westlund Tampereen ammattikorkeakoulusta 56 äänellä ja Anni Pihlaja Tampereen yliopistosta 51 äänellä. Lisäksi valtuuston valittiin Nimo Samatar Metropolia ammattikorkeakoulusta 49 äänellä ja Mia Hiekkamäki Jyväskylän yliopistosta 47 äänellä.

Valtuuston varajäseniksi valittiin Mia Rusila, Pia Saukkoriipi, Ida Valtonen, Vilma Viitasaari, Eeva Aspelin, Linda Lindgren, Jenna Simola ja Reetta Turunen.

”Lämpimät onnittelut tuoreille valtuutetulle ja kiitos kaikille aktiivisuudesta. Liittovaltuusto on Talentian korkein päättävä elin, joka päättää esimerkiksi Talentian pitkän aikavälin strategioista ja liiton taloudesta ja toiminnasta, joten kyseessä on merkittävä tehtävä, jossa todella pääsee vaikuttamaan”, sanoo Talentian opiskelija-asiamies Tiia Pesonen.

Uudet valtuutetut aloittavat valtuustotyöskentelyn syksyllä 2018, kun Talentian liittovaltuuston sääntömääräinen syyskokous pidetään 24.11.–25.11.2018 Helsingissä.

Vaalien äänestysprosentti oli 12,4, ja ehdokkaana oli 18 opiskelijaa. Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin mm. iPhone 8 64GB ja hotellilahjakortteja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.