Liittovaltuusto kokoontui viimeistä kertaa

Liittovaltuusto kokoontui viimeistä kertaa

Talentian ylin päättävä elin, liittovaltuusto, kokoontui kuluneena viikonloppuna 23.-24.4. Helsingissä.

Liittovaltuusto

Kokouksessa käsiteltiin Talentian hallituksen vuoden 2015 toimintakertomus, tilinpäätös ja tase. Lisäksi liittovaltuusto myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja täydensi Talentian hallitusta valitsemalla hallituksen varsinaiseksi jäseneksi Teija Virtasen sekä hallituksen varajäseneksi Anne Roposen.

Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder kertoi valtuustolle kilpailukykysopimuksen tilasta. Valviran lakimies Riitta Husso esitteli sosiaalihuollon ammattihenkilölakia. Lisäksi kuultiin puheenjohtaja Tero Ristimäeltä ja neuvottelujohtaja Paula Kangasmaalta järjestön ajankohtainen neuvottelukatsaus, työmarkkinatilanne sekä järjestökatsaus.

Kokouksen päätteeksi liittovaltuutettu Anita Peltonen pyysi sosiaalipedagogit Talentian, Talentia Uusimaan ja Talentia Länsi-Uusimaan puolesta, että Talentian nykyinen puheenjohtaja Tero Ristimäki jatkaisi puheenjohtajana myös seuraavana toimikautena. Kannatusta löytyy Peltosen mukaan myös Vammaisala Talentiasta, Sosiaalialan sosionomit ja ohjaajat sekä Talentia Varsinais-Suomesta. Tero Ristimäki kertoi olevansa tehtävään käytettävissä, Seuraavan puheenjohtajan valinta tehdään kevään 2016 liittovaaleilla valittavan valtuuston ensimmäisessä kokouksessa 26.-27.11.2016.

Kokous oli tämän liittovaltuuston viimeinen, sillä valtuuston neljän vuoden toimikausi on päättymässä. Uuden liittovaltuuston ehdokkaat on asetettu ja jäsenet pääsevät äänestämään heitä 15.5.-31.5.2016 välisenä aikana sähköisesti Talentian verkkosivuilla tai postitse käyttämällä jäsenille postitettavaa äänestyslippua ja äänestyskuorta.

Muokattu 26.4. Anne Roposen nimen oikeinkirjoitusasua.

 

Jaa sivu