Uutinen

JUKO: Seuraa akavalaisten liittojen ulosmarsseja livenä tiistaina

Paremman työelämän puolesta -lähetys ja ulosmarssistudio kello 14–16.

Paremman työelämän puolesta -studio on moniääninen verkkolähetys, joka seuraa Akavan koordinoimia ulosmarsseja Helsingissä, Turussa ja Tampereella tiistaina 6. helmikuuta.

Toivoa tulevaisuuden työelämään!

Nuorten ääni kuuluvaksi -tilaisuus tiistaina kello 17–19.30. Toivoa tulevaisuuden työelämään on kaikille Akavan jäsenliitoille suunnattu yhteinen iltatilaisuus Vanhalla ylioppilastalolla. Ohjelmassa on muun muassa eduskuntapuolueiden edustajien paneelikeskustelu.

Ulosmarssiin osallistuvat akavalaiset/jukolaiset liitot

Akavalaiset ammattiliitot toteuttavat ulosmarsseja pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella sekä osin muilla paikkakunnilla 6. helmikuuta kello 14–16. Mukana ovat:

Agronomiliitto, Akavan Erityisalat, Akavan sairaanhoitajat ja Taja, DIFF – Ingenjörerna i Finland, Insinööriliitto, KTK Tekniikan Asiantuntijat, Kuntoutusalan asiantuntijat, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia, Suomen Farmasialiitto, Suomen Lääkäriliitto, Suomen Psykologiliitto, Suomen Puheterapeuttiliitto, Suomen Terveydenhoitajaliitto, Suomen Työterveyshoitajaliitto, Tieteentekijät, Tradenomit ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

Virkasuhteiset akavalaisten ja jukolaisten liittojen jäsenet eivät voi osallistua ulosmarssiin, sillä virkamiesten tulee noudattaa virkaehtosopimuksen voimassa ollessa kirjausta, jonka mukaan ulosmarssit eivät ole mahdollisia.

JUKO julkaisi alkuperäisen uutisen 5.2.2024 14:33. Lue tästä.