Uutinen

Ilmoittaudu Talentian koulutuksiin – saat vinkkejä vaikuttavaan viestintään ja Twitterin käyttöön

Talentia järjestää jäsenilleen ja aktiiveille kaksi kysyttyä viestinnän koulutusta. Valmennukset toteutetaan webinaareina marraskuun alkupuolella.

Koulutuksissa saat paljon hyödyllistä tietoa: Miten viestit vaikuttavasti ja mediaa kiinnostavasti? Miten käytät Twitteriä ja miksi siellä ylipäätään on hyvä olla?

Vaikuta viestinnällä -valmennus

Torstai 10.11.2022 klo 17.30–20.00

Miksi vaikuttamisviestintään kannattaa satsata? Miten viestiä ja vaikuttaa paremmin? Vaikuttamisviestinnän valmennuksessa käymme läpi, miten sosiaalialan ammattilaisten kannattaisi näkyä ja vaikuttaa eri kanavissa.

Koulutuksen alussa annetaan vinkkejä median lähestymiseen ja siihen, miten löytää omasta aiheesta mediaa kiinnostava ydinviesti. Valmennuksen loppupuolella keskitymme käsittelemään vaikuttavaa sosiaalisen median viestintää sekä sosiaalisten alustojen vuorovaikutuksen parhaita käytäntöjä.

Valmentajina toimivat viestintätoimisto Kaskasin johtava viestintäasiantuntija Marika Ahonen sekä viestintäasiantuntija Wilma Inkinen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.11.

>> Ilmoittaudu mukaan

Twitter tutuksi

Torstai 17.11.2022 klo 17.30–19.00

Mikä on Twitter? Miten siellä viestitään ja vaikutetaan? Miksi sosiaalialan ammattilaisten kannattaa olla Twitterissä? Miten siellä käyttäydytään? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaamme Twitter-valmennuksessa, joka johdattaa vasta-alkajan Twitterin saloihin ja tarjoaa kokeneemmalle uusia ideoita.

Aiheena ovat muun muassa Twitter-tilin perustaminen, twiittaaminen ja Twitter-etiketti. Lisäksi illan aikana esitellään Talentian eduskuntavaalikampanja, jonka myötä twiittaaminen on helppo aloittaa, kun kampanja on lanseerattu.

Valmentajana toimii Talentian viestintäjohtaja Kaisa Yliruokanen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.11.

>> Ilmoittaudu mukaan