IFSW järjestää 15.–19.7.2020 ilmaisen nettikonferenssin sosiaalialan ammattilaiselle

Kansainvälinen sosiaalityöntekijäjärjestö IFSW kutsuu kaikki sosiaalialan ammattilaiset ja yhteiskunnallisesta kehityksestä kiinnostuneet osallistumaan kansainväliseen sosiaalialan työn nettikonferenssiin: ”Sosiaalialan työn globaali toimintaohjelma 2020–2030: Yhteiskunnallisen muutoksen rakentaminen.”

Verkkokonferenssi on ilmainen ja se järjestetään 15.–19.7.2020.

Konferenssin tavoitteena on tutkia ja kehittää strategioita, jotka nostavat esille sosiaalialan työn yhteiskunnallisen merkittävyyden seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Sosiaalialan työn ja sosiaalisen kehityksen kansainvälinen toimintaohjelma alkoi vuonna 2010 ja määritteli tavoitteet seuraavaksi 10 vuodeksi. Strategisia painopisteitä olivat:

  • Sosiaalisen ja taloudellisen tasa-arvon edistäminen
  • Ihmisarvon edistäminen
  • Kestävän kehityksen edistäminen
  • Yhteisöllisyyden edistäminen

Näillä teemoilla oli keskeinen rooli sosiaalialan globaalin ammatillisuuden vahvistamisessa. Strategiakauden umpeutuessa on aika määritellä uudet tavoitteet vuosille 2020–2030. Konferenssissa keskustellaan, miten viimeisen 10 vuoden menestystä on mahdollista hyödyntää, miten koronapandemiatilanteesta opittua on mahdollista soveltaa käytännön työssä ja mitä asioita on huomioitava ammatillisesti, jotta sosiaalinen ja yhteiskunnallinen muutos mahdollistuu.

Tilaisuuden pääpuhujat ovat Victor Paul CHRIST University Bangaloresta, Angelo McClain NASW-järjestöstä Yhdysvalloista ja yliopistolehtori sekä ruohonjuuritason aktivisti Haneen Magadlah Beetlehemistä. Talentian puhujana tilaisuudessa on erityisasiantuntija Jaana Manssila. Manssila esitelmöi oikeudesta ammatillisten nimikkeiden käyttöön.

Lisää puhujia ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa tiedotusta IFSW:n sivuilla >>

Ilmoittautuminen nettikonferenssiin on alkanut 3.6. Rekisteröidy tapahtumaan IFSW:n sivuilla >>

Konferenssin aikana järjestetään luento, jossa kirjailijat esitelevät yleisölle sosiaalialan kirjallisuuttaan. Kirjailijoiden on mahdollista ilmoittautua luennoitsijoiksi täyttämällä lomake ja toimittamalla se IFSW:lle 20.5.2020 mennessä. Lopullisen valinnan luennoitsijoista tekee IFSW.

>> Talentian työelämätoimikunnan kommentti seminaarin tulevaan globaaliin agendaan (PDF)

>> Tutustu tilaisuuden ohjelmaan