Uutinen

Avointa puhetta työelämästä -webinaarisarja käynnistyy tiistaina 10.11.

Talentia tukee jäsentensä jaksamista tarjoamalla jäsenilleen maksuttoman työhyvinvoinnin webinaarisarjan: Avointa puhetta työelämästä – kuormituksen ja haasteiden tunnustaminen ja sanoittaminen auttaa hyvinvointia tukevien ratkaisujen löytämistä.

Webinaarisarjan ensimmäinen osa on tiistaina 10.11. klo 18.00–19.30. Tilaisuudessa puhuu VTT Katri Halen. Halenin teemana on: Työ on ”vain” yksi elämän osa-alue. Talentiasta mukana on työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa.

Webinaarissa tarkastellaan työelämän ja muun elämän velvoitteita, odotuksia ja erilaisia rooleja. Tavoitteena on löytää ratkaisuja työn ja muun elämän kuormituksen ja haasteiden selättämiseksi.

Työ on ”vain” yksi elämän osa-alue -webinaarin liittymislinkki ja ohjeet on toimitettu ennakkoon ilmoittautuneille vahvistusviestin mukana.

Webinaarisarjan ohjelma 2020–2021

Talentian webinaarisarjassa työelämästä puhutaan rohkeasti ja kaunistelematta. Työelämän muutoksia, ilmiöitä, havaintoja ja kokemuksia kuvataan suoraan niiden oikeilla nimillä. Tavoitteena on sanoittaa ja tehdä näkyväksi työn ja muun elämän kuormitus ja haasteet, jotta ratkaisut niiden selättämiseksi tukisivat aidosti yksilön hyvinvointia. Webinaarisarja on osa Talentian työhyvinvointikampanjointia, jossa pyritään lisäämään jäsenistön ja työnantajien tietoutta työhyvinvoinnista ja sen ylläpidosta.

(Päivitetty 10.11.2020. Ennakkoilmoittautuminen on webinaarisarjan ensimmäiseen osaan on päättynyt.)