Ammattihenkilölakikiertue tavoitti yli 1000 ammattilaista

Ammattihenkilölakikiertue tavoitti yli 1000 ammattilaista

Talentia järjesti Suomen ainoana ammattijärjestönä valtakunnallisen ammattihenkilölakikiertueen kuluneena keväänä.

Kiertue kävi 19 paikkakunnalla, ja koulutuksiin osallistui yli 1000 alan ammattilaista. Monissa kaupungeissa tapahtuma tuli heti täyteen, joten koulutukselle oli selkeästi kova tarve.

Koulutukseen osallistuneista monet kiittelivät erityisesti aiheen ajankohtaisuutta ja mahdollisuutta esittää kysymyksiä. Valtaosa myös koki saaneensa illan aikana vastauksen mielessä olleisiin kysymyksiin.

Talentialle koulutuskiertue oli laajuudessaan ainutlaatuinen. Kokemukset kiertueesta olivat hyviä, joten toiveissa on, että laajoja koulutuskiertueita voitaisiin tehdä myös jatkossa ajankohtaisista teemoista.

”Oli hienoa tavata satoja alan ihmisiä ympäri Suomen. Samalla saimme arvokasta tietoa ammattihenkilölakiin liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä, jotka askarruttavat jäseniämme. Olen iloinen, että monet ovat saaneet kysymyksiin vastauksen, ja teemme edelleen työtä sen eteen, että ammattihenkilölaki tulisi mahdollisimman tutuksi”, sanoo Talentian puheenjohtaja Tero Ristimäki.

Kiertueella useimmin esitetyt kysymykset on nyt koottu yhteen ja niihin voi vastauksineen tutustua 17.6. ja 26.8. ilmestyvistä Talentia-lehdistä.

Tietoa ammattihenkilölaista on myös Talentian verkkosivuillawww.talentia.fi/amha, ja tulevana syksynä julkaistaan Talentian ammattihenkilölakiopas, joka postitetaan kaikille jäsenille Talentia-lehden välissä.

Lisäksi Talentia järjestää Facebookissa 1.9.2016 klo 19.00-21.00 ammattihenkilölaki-illan, jossa kysymyksiin saa vastauksen lähes reaaliajassa Talentian asiantuntijoilta. >> Lue lisää

Jaa sivu