Akava PopUp valloittaa Suomen – tule keskustelemaan urastasi ja työelämästä

Akava PopUp valloittaa Suomen – tule keskustelemaan urastasi ja työelämästä

Akava ja 23 akavalaista ammattiliittoa ovat tämän vuoden aikana tavattavissa Akava PopUp -tapahtumissa eri puolilla Suomea. Päivänmittaisten tapahtumien teemana on ”Työelämän turva on AkavaAsia”.

Akava käy korkeakouluissa tapaamassa opiskelijoita ja esittelemässä liittoja ja niiden palveluja. Opiskelijoilla on mahdollisuus kysyä neuvoja mieltään askarruttavista työelämäasioista ja liittyä alansa liittoon. Akava liittoineen on tavattavissa tapahtumapaikkakunnilla myös kauppakeskuksissa.

– Akavan jäsenliitot tarjoavat työelämän kaikissa eri vaiheissa apua ja neuvoja, urapalveluja, työuraan liittyvää koulutusta ja valmennusta sekä oikeudellisia palveluita. Työelämän turva on paljon muutakin kuin ansiosidonnainen työttömyysturva, muistuttaa järjestöjohtaja Risto Kauppinen.

Akava PopUp -tapahtuma rakentuu kolmesta osasta:

  • Korkeakouluilla toteutettavat Akava PopUp -pisteet jäsenliittojen kanssa kello 10–14.
  • Kauppakeskuksiin sijoittuvat Akava PopUp -pisteet jäsenliittojen kanssa kello 15.30–18 tai 16–18.
  • Muut päivän aikana toteutettavat paikalliset tapahtumat ja sidosryhmien tapaamiset, kuten korkeakoulun johdon tapaaminen.

– Torstaina 19. tammikuuta olemme tavattavissa Helsingin korkeakouluissa. Meidät tavoittaa peräti 11 eri pisteessä. Olemme kymmenellä korkeakoulukampuksella esittelemässä opiskelijoille akavalaisia liittoja ja niiden palveluja sekä kauppakeskus Kampin keskusympyrässä kello 15.30–18. Tämä on meille ja liitoille merkittävä panostus. Tervetuloa kysymään neuvoa, haastamaan ja juttelemaan työelämästä, työurasta ja oman osaamisen hyödyntämisestä, Kauppinen sanoo.

Tutustu tästä Helsingin Akava PopUp -tapahtumapaikkoihin ja tarkista niiden aikataulut. www.akava.fi/popup [http://www.akava.fi/popup]

Tervetuloa tapaamaan Akavan ja jäsenliittojen väkeä!

Lisätietoja:

Johtaja Risto Kauppinen, puh. 0400 529 029, twitter: @mrkauppinen

Asiantuntija Veikka Kuusisto, puh. 050 383 1487, twitter: @veikkakuusisto

Linkki: http://www.akava.fi/index.phtml?s=1936&9538_m=20006

Akava julkaisi tiedotteet 18.1.2017

Jaa sivu