Aiheena ikä Avointa puhetta työelämästä -webinaarisarjassa 12.1.

Talentian Avointa puhetta työelämästä -webinaarisarjan kolmas osa käsittelee ikää ja ikääntyneitä työssä. Webinaari järjestetään tiistaina 12.1.2021 klo 17.30-19.00.

Ikäsyrjinnästä ja eläkeputkesta on puhuttu paljon viime aikoina. Mitä kaikkea ikään liittyy ja liitetäänkään työelämässä?

Webinaarissa avataan ikää ja ikääntymistä työssä erilaisten ikämäärittelyjen ja -kokemusten kautta. Ikää ja ikääntymistä tarkastellaan vahvuutena, puutteina, kelpaavuutena, hallintana ja subjektiivisena kokemuksena.

Illan aikana syvennytään mm. ikäsyrjintään, modernin työelämän paradoksiin sekä ikääntyneisiin työssä jatkajina ja ei-jatkajina.

Webinaarin puhujana on VTT, jobitaituri Katri Halen. Talentiasta mukana on työelämäasioiden päällikkö Marjo Varsa.

Webinaarisarja on suunnattu Talentian jäsenille ja on osa Talentian työhyvinvointikampanjointia. Webinaari on jäsenille maksuton.

>> Liity seuraan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.1.2021.

Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse.

 

Webinaarisarjan ohjelma 2020-2021

Talentia tukee jäsentensä jaksamista tarjoamalla jäsenilleen maksuttoman työhyvinvoinnin webinaarisarjan: Avointa puhetta työelämästä – kuormituksen ja haasteiden tunnustaminen ja sanoittaminen auttaa hyvinvointia tukevien ratkaisujen löytämistä.

Webinaarissa tarkastellaan työelämän ja muun elämän velvoitteita, odotuksia ja erilaisia rooleja. Tavoitteena on löytää ratkaisuja työn ja muun elämän kuormituksen ja haasteiden selättämiseksi.

10.11.2020 klo 17.30–19.00 Avointa puhetta työelämästä osa 1: Työ on ”vain” yksi elämän osa-alue
8.12.2020 klo 17.30–19.00 Avointa puhetta työelämästä osa 2: ”Kahvakuulailu ei tuo lisää jaksamista”
12.1.2021 klo 17.30–19.00 Avointa puhetta työelämästä osa 3: Ikä ja ikääntyneet työssä
9.2.2021 klo 17.30–19.00 Avointa puhetta työelämästä osa 4: Back to basics – muotitermeistä tositoimiin

Talentian webinaarisarjassa työelämästä puhutaan rohkeasti ja kaunistelematta. Työelämän muutoksia, ilmiöitä, havaintoja ja kokemuksia kuvataan suoraan niiden oikeilla nimillä. Tavoitteena on sanoittaa ja tehdä näkyväksi työn ja muun elämän kuormitus ja haasteet, jotta ratkaisut niiden selättämiseksi tukisivat aidosti yksilön hyvinvointia.

Webinaarisarja on osa Talentian työhyvinvointikampanjointia, jossa pyritään lisäämään jäsenistön ja työnantajien tietoutta työhyvinvoinnista ja sen ylläpidosta.