Kansainvälinen sosiaalityön päivä

Kansainvälinen sosiaalityön päivä

Kansainvälistä sosiaalityön päivää vietetään seuraavan kerran 15.3.2022. Juhlapäivä on vuosittain maaliskuun kolmas tiistai.

Päivä tuo näkyviin tempauksin, juhlallisuuksin ja keskustelunavauksin tärkeää ihmisoikeustyötä tekevät sosiaalialan ammattilaiset. He ovat yhteiskunnallisesti merkittävä joukko ammattilaisia, joiden työ edistää yhteiskuntarauhaa, vähentää syrjäytymistä sekä lisää hyvinvointia ja osallisuutta. Sosiaalialan ammattilaisten työn perustana on paitsi lainsäädäntö myös vahva ammattietiikka.

Talentia tarjoaa kakkua juhlapäivän kunniaksi

Talentia on jo vuosien ajan tarjonnut jäsenilleen kakkua kansainvälisenä sosiaalityön päivänä. Koronapandemian takia Talentian jäsenet saivat 2021 Ärräkoodin, jolla pystyi lunastamaan R-kioskilta Fazerin suklaapatukan.

Juhlitaan yhdessä sosiaalialaa

Päivän aikana sosiaalialan ammattilaiset, tutkijat ja kehittäjät ympäri maailman virittävät keskustelua Twitterissä #wswd vuosittain vaihtuvien ajankohtaisteemojen ympäriltä tuoden siihen sosiaalityön näkökulmaa. Tutustu muiden maiden juhlintaan ja lähetä vaikkapa omat terveisesi päivän vietosta tapahtuman Facebook-sivulla.

Sosiaalityön päivän historia

Tutustu
Jaa sivu