Kansainvälinen sosiaalityön päivä

Kansainvälinen sosiaalityön päivä

Kansainvälistä sosiaalityön päivää vietetään seuraavan kerran 16.3.2021. Juhlapäivä on vuosittain maaliskuun kolmas tiistai.

Päivän tarkoituksena on tuoda näkyviin tempauksin, juhlallisuuksin ja keskustelunavauksin tärkeää ihmisoikeustyötä tekevät sosiaalialan ammattilaiset. He ovat yhteiskunnallisesti merkittävä joukko ammattilaisia, joiden työ edistää yhteiskuntarauhaa, vähentää syrjäytymistä sekä lisää hyvinvointia ja osallisuutta. Sosiaalialan ammattilaisten työn perustana on paitsi lainsäädäntö myös vahva ammattietiikka.

Juhlitaan yhdessä sosiaalialaa

Päivän aikana sosiaalialan ammattilaiset, tutkijat ja kehittäjät ympäri maailman virittävät keskustelua Twitterissä #wswd tai #wswd2021 vuosittain vaihtuvien ajankohtaisteemojen ympäriltä, tuoden siihen sosiaalityön näkökulmaa. Tutustu muiden maiden juhlintaan ja lähetä vaikkapa omat terveisesi päivän vietosta tapahtuman Facebook-sivulla.

Päivään liittyviä materiaaleja, esim. tulostettavaksi työpaikoille.

Kakkukuva aseteltuna A5 arkin keskelle (pdf)

Jaa kakkukuva somessa! Voit myös käyttää tätä kuvaa. Kuva avautuu uudelle välilehdelle suurempana, kun klikkaat sitä. Lataa tuo suurempi kuva käyttöösi klikkaamalla sitä hiiren oikealla > tallenna kuva.

Sosiaalityön päivän historia

Tutustu
Jaa sivu