Kansainvälinen sosiaalityön päivä

Kansainvälinen sosiaalityön päivä

Kansainvälistä sosiaalityön päivää vietetään jälleen 17.3.2020. Juhlapäivä on vuosittain maaliskuun kolmas tiistai.

Päivän tarkoituksena on tuoda näkyviin tempauksin, juhlallisuuksin ja keskustelunavauksin tärkeää ihmisoikeustyötä tekevät sosiaalialan ammattilaiset. He ovat yhteiskunnallisesti merkittävä joukko ammattilaisia, joiden työ edistää yhteiskuntarauhaa, vähentää syrjäytymistä sekä lisää hyvinvointia ja osallisuutta. Sosiaalialan ammattilaisten työn perustana on paitsi lainsäädäntö myös vahva ammattietiikka.

Kakkukahvien järjestämisessä huomioitava suositukset

Juhlapäivän kunniaksi sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia on tarjonnut perinteisesti kakkukahvit talentialaisilla työpaikoilla, ja tänäkin vuonna yli tuhat työpaikkaa tilasi Talentialta kakun.  Koronavirustilanteen vuoksi kakkukahvien järjestäminen ei onnistu perinteiseen tapaan, ja Talentia suosittaakin, että työpaikat noudattavat viranomaisten ohjeita tilaisuuksien järjestämisessä.  

Kakkukahveja on myös mahdollista siirtää myöhempään, kuitenkin enintään 30.9.2020 asti. Mikäli kakut on jo tilattu ja maksettu, mutta tilaisuus perutaan, ei Talentia valitettavasti voi kustantaa enää toista kakkua uuteen tilaisuuteen.

Maksuohje kakun ostaneille

KakkumaksuohjeKuvilla2020 (pdf)

Luo maksutunnukset  tästä  (lue tai tulosta ensin maksuohje)

Lisätietoja: toimisto@talentia.fi

Maksut maksetaan ennakkoon tulleiden ilmoittautumisten perusteella!!

Hyvää kansainvälistä sosiaalityön päivää!


Talentiaan 17.3. liittynyt uusi jäsen saa Marimekon kukkaron

Onko kollegoissasi vielä sellaisia, jotka eivät kuulu Talentiaan? Kansainvälinen sosiaalityön päivä on hyvä tilaisuus vinkata Talentiasta. Kaikki 17.3. Talentiaan liittyneet saavat liittymislahjaksi Marimekon uniikin Papajo-kukkaron, jota ei ole saatavilla kaupoista.

Juhlitaan yhdessä sosiaalialaa

Päivän aikana sosiaalialan ammattilaiset, tutkijat ja kehittäjät ympäri maailman virittävät keskustelua Twitterissä #wswd tai #wswd2020 vuosittain vaihtuvien ajankohtaisteemojen ympäriltä, tuoden siihen sosiaalityön näkökulmaa. Tutustu muiden maiden juhlintaan ja lähetä vaikkapa omat terveisesi päivän vietosta tapahtuman Facebook-sivulla.

Päivään liittyviä materiaaleja, esim. tulostettavaksi työpaikoille.
2020-WSWD-PO-Bowing

Kakkukuva aseteltuna A5 arkin keskelle (pdf)

Jaa kakkukuva somessa! Voit myös käyttää tätä kuvaa. Kuva avautuu uudelle välilehdelle suurempana, kun klikkaat sitä. Lataa tuo suurempi kuva käyttöösi klikkaamalla sitä hiiren oikealla > tallenna kuva.

Sosiaalityön päivän historia

Tutustu
Jaa sivu