Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Voit liittyä Club One -kanta-asiakkaaksi tästä. Liittyminen tapahtuu Akavan sopimusetunumerolla. Kätevimmin saat sopimusnumeron käyttöösi klikkaamalla mobiilijäsenkorttisi Hyödynnä etu -nappia. Mikäli olet jo Tallink Siljan Club One -asiakas, voit pyytää päivittämään tasosi jäsenedun mukaisesti Silver-tasolle. Ohjeet jäsentason päivittämiseen löytyvät Member+-sivuilta.

Matkojen hintatiedot ja varaukset: p. 0600 152 68 (ma-pe klo 8-20, la klo 9-17, su klo 10-18; 1,75 €/vastattu puhelu + pvm)

Viking Line

Talentian jäsenille ja muille akavalaisille Viking Linen risteilyihin jopa 50 % alennus sekä reittimatkoihin jopa 20 % alennus päivän hinnasta!

Löydät jäsenedut Extranet-otsakkeesta Viking Linen sivuilta.

Leijuta kursoria Extranet-otsakkeen yläpuolella avataksesi alavalikon, josta valitset matkan tarkoituksen.
Jäsenetuhintainen risteilyvaraus ja reittimatkavaraus onnistuu joko nettisivujen kautta tai Viking Linen myyntipalvelusta.

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää Talentian jäsenille ja muille akavalaisille 20 % alennuksen henkilö- ja ajoneuvolippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (10.6.-11.8.2024 alennus on -10 %). Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia varausvaiheessa.

Voimassa oleva jäsenkortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin.

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.