Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Voit liittyä Club One -kanta-asiakkaaksi tästä. Liittyminen tapahtuu Akavan sopimusetunumerolla. Kätevimmin saat sopimusnumeron käyttöösi klikkaamalla mobiilijäsenkorttisi Hyödynnä etu -nappia. Voit myös kirjautua sisään Member+ -sivustolle ja hyödyntää edun siellä.

Mikäli olet jo Tallink Siljan Club One -asiakas, voit pyytää päivittämään tasosi jäsenedun mukaisesti Silver-tasolle. Ohjeet jäsentason päivittämiseen löytyvät Member+-sivuilta.

Matkojen hintatiedot ja varaukset p. 0600 152 68 (ma-pe 8.-20, la 9-17, su 10-18 (1,75 €/vastattu puhelu + pvm)

Viking Line

Talentian jäsenet saavat Viking Linen risteilyt ja reittimatkat erikoishintaan, jopa -20 % päivän hinnasta. Jäsenetuhintainen risteilyvaraus  ja reittimatkavaraus onnistuu joko nettisivujen kautta tai Viking Linen myyntipalvelusta. Lisäksi on mahdollista käyttää myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta riippuen jopa 50 % päivän hinnasta!

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää Talentian jäsenille 20 % alennuksen henkilö- ja ajoneuvolippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (26.6.-13.8.2023 alennus on 10 %). Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia JARJ23 varausvaiheessa. Voimassa oleva jäsen- /henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä.

Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Edut voimassa vuoden 29.4.2024 saakka.

Alennuksia myös mm. kokouspaketeista.

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.