Talentia-lehti

Talentian jäsenet saavat jäsenetuna Talentia-lehden. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa. Talentian jäsenenä voit kirjautuneena lukea lehden näköisversiota myös verkossa. Lehti ilmestyy yhteensä kahdeksan kertaa vuodessa.

Long Play

Long Play Talentian jäsenille alennettuun hintaan! Long Play julkaisee tutkivaa journalismia, laajoja reportaaseja, henkilökuvia ja esseitä Suomen parhailta kirjoittajilta digitaalisessa muodossa.

Talentian jäsenet saavat nyt Long Playn tilauksen roimalla alennuksella, 44 €/vuosi (norm 59 €). Tämä kaikki siihen sisältyy:
– Saat kuratoidun lukupaketin joka kuukausi.
– Perjantaikirje kilahtaa meiliisi viikon päätteeksi.
– Pitkät jutut voit kuunnella äänikirjana tai ladata ne laitteellesi pdf:nä tai sähkökirjana.
– Koko laaja juttuarkisto on käytössäsi!

Long Play tekee Suomen parasta journalismia lukijoiden tuella. Ei klikkiotsikoita, ei mainoksia, vain juttuja, joilla on väliä. Löydät tarjouksen täältä: www.longplay.fi/jasen

Lehtikuningas.fi

Lehtikuningas.fi on Suomen suurin lehtitilausten jälleenmyyjä, jolta löytyy yli 1000 lehteä ja tilaajalahjaa kampanjahintaan. Voit tilata lehtiä sekä itsellesi että lahjaksi. Aina ilmainen toimitus eikä ylimääräisiä kustannuksia. Member+ etuna saat tiettyihin lehtiin ylimääräisen 10 % alennuksen jo valmiiksi edullisiin hintoihin!

Voit hyödyntää etua kätevästi mobiilijäsenkortin Hyödynnä etu -painikkeen kautta.

Otavamedian aikakauslehdet

Lehtiä  30 % alennuksen erikoishinnalla 12 kk:n tilauksen normaalihinnasta.

Otavamedia tarjoaa Talentian jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista. Voit tilata valitsemasi lehden jatkuvana tilauksena edullisesti. Saat alennusedun niin kauan kuin olet Talentian jäsen tai sopimus on voimassa.

Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset.  Voimassaolevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen eikä alennusta voi käyttää voimassaolevan tilauksen jatkoksi. Alennus lasketaan normaalista määräaikaisesta 12 kuukauden tilaushinnasta.

Sosiaalialan tietopalvelu

Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saada kätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu tarjoaa ammattikirjallisuutta verkkokaupassaan.

Talentian jäsentuna saat ostoksistasi Sosiaalialan Tietopalvelussa 10 % alennuksen. Käytä etu syöttämällä ostoskoriin sana talentia.

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.