Talentia-lehti

Talentian jäsenet saavat jäsenetuna Talentia-lehden. Talentia-lehti on sosiaalialan äänenkannattaja, jäsenten ammatillisen ja järjestöllisen keskustelun foorumi ja tärkeä väline jäsenten edunvalvonnassa. Talentian jäsenenä voit kirjautuneena lukea lehden näköisversiota myös verkossa. Lehti ilmestyy yhteensä kahdeksan kertaa vuodessa.

Lehtikuningas.fi

Lehtikuningas.fi on Suomen suurin lehtitilausten jälleenmyyjä, jolta löytyy yli 1000 lehteä ja tilaajalahjaa kampanjahintaan. Voit tilata lehtiä sekä itsellesi että lahjaksi. Aina ilmainen toimitus eikä ylimääräisiä kustannuksia. Member+ etuna saat tiettyihin lehtiin ylimääräisen 10 % alennuksen jo valmiiksi edullisiin hintoihin!

Voit hyödyntää etua kätevästi mobiilijäsenkortin ”Hyödynnä etu” -painikkeen kautta.

Lisätietoja ja alennuskoodin saat myös Member+-palvelun kautta:

Long Play

Long Play on hitaan journalismin palvelu, joka julkaisee 12 juttua vuodessa. Jutut ovat pidempiä kuin tavalliset lehtijutut, mutta lyhyempiä kuin kirjat. Ne käsittelevät yhteiskunnallisia aiheita laidasta laitaan. Talentian jäsenet saavat Long Playn vuositilauksesta maksun yhteydessä 25 % alennuksen.

Otavamedian aikakauslehdet

Lehtiä  30 % alennuksen erikoishinnalla 12 kk:n tilauksen normaalihinnasta.

Otavamedia tarjoaa Talentian jäsenille erikoisalennuksen lehtitilauksista. Voit tilata valitsemasi lehden jatkuvana tilauksena edullisesti. Saat alennusedun niin kauan kuin olet Talentian jäsen tai sopimus on voimassa.

Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet, laskuttamattomat kotimaan tilaukset.  Voimassaolevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen eikä alennusta voi käyttää voimassaolevan tilauksen jatkoksi. Alennus lasketaan normaalista määräaikaisesta 12 kuukauden tilaushinnasta.

Sosiaalialan tietopalvelu

Talentia haluaa edistää jäsentensä mahdollisuuksia saada kätevästi ja edullisesti ajankohtaista ja kiinnostavaa alan tietoa. Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu tarjoaa ammattikirjallisuutta verkkokaupassaan.

Talentian jäsentuna saat ostoksistasi Sosiaalialan Tietopalvelussa 10 % alennuksen. Käytä etu syöttämällä ostoskoriin sana talentia.

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.