Scandia Rent

Scandia Rent on Suomen vanhin autovuokraamo. Scandia Rent -palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä, jotka palvelevat asiakkaitaan ympäri Suomen, pieniä paikkakuntia unohtamatta. Toimintamalli on yrittäjävetoinen ja erottuu edukseen joustavalla palvelulla ja erinomaisella paikallistuntemuksella. Valikoimasta löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila-autot, maasturit ja kuorma-autot. Scandia Rent palvelee myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasing-tarpeissa.

Scandia Rent tarjoaa Member+ jäsenille 15% alennuksen normaalihintaisista henkilö- tai pakettiauton vuokrauksista.

Lue lisää ja ota etu käyttöön mobiilijäsenkortin kautta painamalla painiketta ”Hyödynnä etu” tai kirjautumalla sisään Member+ -palveluun.

Hertz Autovuokraamo

Hertz tarjoaa Talentian jäsenille Suomessa ja ulkomailla autonvuokrausetuja. Kun tarvitset vuokra-autoa, hyödynnä jäsenetusi – jopa 15 % alennusta lyhytaikaisista autonvuokrauksista!

Mainitsethan varausvaiheessa  Akavan Hertz-alennustunnisteen (CDP) 832070 (vain numero). Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,99 EUR/min+ pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

Kätevimmin pääset hyödyntämään etua mobiilijäsenkortin ”Hyödynnä etu” -painikkeesta.

Lisätietoa Hertzin alennuksista saat myös akavalaisten yhteisestä Member+ -palvelusta osoitteessa www.memberplus.fi

Jäsenedut

Talentian jäsenenä saat enemmän. Jäsenmaksun hinnalla voit luottaa, että etuasi valvotaan ja pääset hyödyntämään kymmeniä rahanarvoisia jäsenetuja.