Autoilu


Talentian jäsenä ajat edullisemmin.

Bensa-alennus Teboilin huoltoasemilla 2020-2022

Alennukset saa kaikilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta lukuun ottamatta Express- ja D-automaattiasemia.  Perusalennukset bensiinistä ovat 2,1 snt/litra, dieselöljystä 2,1 snt/litra, voiteluaineista -10 prosenttia (alle 10l astiat), autokemikaaleista -5 prosenttia, pesuista -5 prosenttia ja nestekaasusta -5 prosenttia (täyttö). Ketjun kampanjoiden aikana jäsenkorttiin kytketyt alennukset voivat olla korkeampiakin, katso: www.teboil.fi/liitto. Teboil myöntää Talentian jäsenille myös Teboilin omaa maksuaikakorttia, jolla alennukset ovat bensiinistä ja dieselöljystä 2,2 snt/ litra, voiteluaineista -10 prosenttia ja nestekaasusta -5 prosenttia (täyttö). Maksuaikakortilla suoritetut ostot veloitetaan asiakkaalta kerran kuukaudessa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu, joka on sopimuksen allekirjoitushetkellä (15.5.2019) 1,35 euroa/lasku. HUOM! Talentian jäsenkortti toimii etukorttina Teboilin alennusten saamiseksi. Lue lisää.

Uutta! Jäsenkortin voi liittää nyt myös Mobile Pay:hin saadaksesi alennukset maksaessasi mobiilisti: Liitä liitto- tai järjestökorttisi MobilePayhin

Tällä hetkellä MobilePay toimii kaikkien Teboil-huoltamoiden sisäkassoilla. Alla ohje kuinka kortti liitetään MobilePayhin. Nämä kirjautumisohjeet olisi hyvä saada jäsensivujen tai vastaavan portaalin taakse eli ei suoraan netissä näkyväksi. Muovinen kortti toimii kuten ennenkin.

  1. MobilePayn voi ladata maksutta Google Play kaupasta tai App Storesta
  2. Sovelluksessa (riippuu hiukan puhelimesta) on kohdat KANTA-AS tai VALIKKO josta valitaan KANTA-ASIAKKUUDET. Jos KANTA-AS klikataan sitä ja eteen tulee neljän kortin kuvat.
  3. Klikataan Teboilin korttia
  4. Ruudulle tulee kuva Teboilin asiakaskortista ja sen alapuolella on laatikko jossa lukee Asiakaskortin numero. Tähän kenttään syötetään Talentian kortissa oleva Teboil-numero (jossa saa mm. polttoainealennuksen ja on kortin kääntöpuolella) ja klikataan JATKA -painiketta.
  5. Tämän jälkeen sovelluksessa on näkyvillä Teboilin kortti (jos on epävarma onko lisännyt jo kortin niin isommalla olevat kortit on lisätty ja pienemmällä olevat ovat vielä lisättävissä).

Kortin voi poistaa sovelluksesta menemällä kanta-asiakaskortteihin, klikkaamalla Teboilin korttia ja sitten roskapönttöä à tämä toiminto poistaa kortin sovelluksesta.

Jatkossa maksettaessa MobilePayllä asemien sisäkassoilla saa automaattisesti sen hetkiset alennukset ja tarjoukset.

 


Hertz Autovuokraamo 2020

Hertz tarjoaa Talentian jäsenille Suomessa ja ulkomailla autonvuokrausetuja. Kun tarvitset vuokra-autoa, hyödynnä jäsenetusi – jopa 15 % alennusta lyhytaikaisista autonvuokrauksista.

 Mainitsethan varausvaiheessa  Akavan Hertz alennustunnisteen (CDP) 832070. Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,99 EUR/min+ pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

Lisätietoa Hertzin alennuksista saat myös akavalaisten yhteisestä member+ -palvelusta osoitteessa https://www.memberplus.fi/ . Rekisteröidy sivuille, ja pääset katsomaan kaikki edut.

Hertzin yhteystiedot: http://www.hertz.fi/, Hertz Varauspalvelu, tai puh. 0200 11 22 33 (0,75 EUR/min+pvm/mpm) .

Jaa sivu