Autoilu


Talentian jäsenä ajat edullisemmin.

Bensa-alennus Teboilin huoltoasemilla 2020-2022

Alennukset saa kaikilta Teboil-huoltamoilta ja automaattiasemilta lukuun ottamatta Express- ja D-automaattiasemia.  Perusalennukset bensiinistä ovat 2,1 snt/litra, dieselöljystä 2,1 snt/litra, voiteluaineista -10 % (alle 10 l astiat), autokemikaaleista -5 %, pesuista -5 % ja nestekaasusta -5 % (täyttö). Ketjun kampanjoiden aikana jäsenkorttiin kytketyt alennukset voivat olla korkeampiakin, katso lisää: www.teboil.fi/liitto.

Teboil myöntää Talentian jäsenille myös Teboilin oman maksuaikakortin, jolla alennukset ovat bensiinistä ja dieselöljystä 2,2 snt/ litra, voiteluaineista -10 % ja nestekaasusta -5 % (täyttö). Maksuaikakortilla suoritetut ostot veloitetaan asiakkaalta kerran kuukaudessa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu, joka on sopimuksen allekirjoitushetkellä (15.5.2019) 1,35 euroa/lasku.

HUOM! Talentian jäsenkortti toimii etukorttina Teboilin alennusten saamiseksi. Lue lisää täältä.

Uutta! Jäsenkortin voi liittää nyt myös MobilePay-sovellukseen saadaksesi alennukset maksaessasi mobiilisti: Liitä liitto- tai järjestökorttisi MobilePayhin

Tällä hetkellä MobilePay toimii kaikkien Teboil-huoltamoiden sisäkassoilla. Alla ohje kuinka kortti liitetään MobilePayhin. Jatkossa maksettaessa MobilePayllä asemien sisäkassoilla saa automaattisesti sen hetkiset alennukset ja tarjoukset.


Scandia Rent

Scandia Rent on Suomen vanhin autovuokraamo. Scandia Rent -palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä, jotka palvelevat asiakkaitaan ympäri Suomen, pieniä paikkakuntia unohtamatta. Toimintamalli on yrittäjävetoinen ja erottuu edukseen joustavalla palvelulla ja erinomaisella paikallistuntemuksella. Valikoimasta löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila-autot, maasturit ja kuorma-autot. Scandia Rent palvelee myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasing-tarpeissa.

Scandia Rent tarjoaa Member+ jäsenille seuraavat edut: 15% alennus normaalihintaisista henkilöauton vuokrauksista, 20 % alennuksen normaalihintaisista pakettiauton vuokrauksista sekä erikoishintaiset viikonloppuvuokraukset.

Lue lisää ja ota etu käyttöön kirjautumalla sisään Member+ -palveluun: memberplus.fi/etu/scandia-rent.

Hertz Autovuokraamo

Hertz tarjoaa Talentian jäsenille Suomessa ja ulkomailla autonvuokrausetuja. Kun tarvitset vuokra-autoa, hyödynnä jäsenetusi – jopa 15 % alennusta lyhytaikaisista autonvuokrauksista!

Mainitsethan varausvaiheessa  Akavan Hertz-alennustunnisteen (CDP) 832070. Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,99 EUR/min+ pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

Lisätietoa Hertzin alennuksista saat myös akavalaisten yhteisestä Member+ -palvelusta osoitteessa www.memberplus.fi .

Jaa sivu