Ulkoiluretki Talentia Kymenlaakso ry:n jäsenille 10.2.2024

Lähde testaamaan lumikenkiä/ liukulumikenkiä ja haasta itsesi talvisessa luonnossa. Toteutamme ulkoiluretken la 10.2.2024 klo 14 alkaen Paaskosken retkeilyalueella Kouvolassa. Retken kesto on noin 3 tuntia. Retkeilemme nuotiopaikalle, jossa tarjolla järjestäjän puolesta kahvia/teetä ja tikkupullan paistoa.

Retkellä liikutaan kelin ja osallistujien mukaan. Peruskunnolla pärjäät mainiosti. Jos lumikengät ja liukulumikengät eivät ole ennestään tutut, niin lumikenkiä on helpompi hallita, kuin liukulumikenkiä.

Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2024 klo 23.59. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen osallistumismaksua ei palauteta.

Jäsenen omavastuu on 10€, sisältää ohjauksen, välineet ja kahvin/teen & tikkupullan nuotiolla. Omavastuuosuus tulee maksaa yhdistyksen tilille FI14 5750 0120 1067 46. Maksaessasi käytäthän viitenumeroa 2406. Maksun tulee näkyä yhdistyksen tilillä 1.2.2024.

Kokoonnumme vuokrauspisteelle Tykkimäki Resorttiin (osoite Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola) ajoissa, klo 13:50. Ennen retkeä varusteiden sovitus ja ohjeet retkeä varten. Nuotiopaikalla kahvi/tee ja tikkupullan paisto. Voit ottaa myös omia eväitä mukaan. Paluu lähtöpaikalle n. klo 17 (aika on suuntaa antava). Paluumatkalla voi halutessaan vaihtaa välineitä osallistujien kesken, jos haluaa kokeilla, miltä eri välineet tuntuvat.

Varusteet: Säänmukainen varustus ja tukevat, varrelliset jalkineet. Lenkillä saattaa tulla lämmin, taukopaikalla on hyvä olla esim. kuiva pipo ja kuivaa lisävaatetta, ettei tule kylmä. Varaa mukaan janojuomaksi esim. vettä tai lämmintä mehua. Otsalamppu on tarpeellinen paluumatkalla. Mikäli otat omia eväitä huomioithan, että jokainen tuo roskat mukanaan pois luonnosta.

Retken toteuttaa Saimaan Palju Events

Lämpimästi tervetuloa retkelle!