Tykkimäelle huvipuistorannekkeita

Talentia Kymenlaakso ry tarjoaa mahtavana etuna jäsenilleen edullisempia huvipuistorannekkeita kesällä 2023. Toimi nopeasti ja varaa itsellesi ja perheellesi mukavaa tekemistä kesälle.

Jäsen voi varata ja lunastaa enintään kolme (3) ranneketta edullisempaan jäsenhintaan. Jäsenen omavastuuosuus on

  • yli 120cm 23€/ranneke
  • alle 120 cm 16€/ranneke

Rannekkeiden varaus: lmoittautumislinkin kautta yhdellä ilmoittautumisella varaat yhden rannekkeen. Jos haluat varata useamman rannekkeen, tee ilmoittautumisia yhtä monta, kun haluat varata rannekkeita. Jäsen voi varata itselleen ja perheelleen enintään 3 ranneketta. Varmistathan, että saat jokaisesta ilmoittautumisesta vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautumisen jälkeen varmistetaan ilmoittautujan jäsenyys.

Ilmoittautuminen avautuu ma 8.5.2023 klo 9. Ilmoittautuminen päättyy, kun kaikki rannekkeet on varattu, viimeistään pe 19.5. Lippuja on 150 kpl.

Varatessasi rannekkeen/rannekkeet sitoutudut lunastamaan ne Tykkimäen huvipuistosta 27.5-9.8.2023 välisenä aikana. Varatut rannekkeet tulee lunastaa kaikki yhdellä kertaa ja ne maksetaan lunastuksen yhteydessä Tykkimäen huvipuistolle.

Ohjeet rannekkeiden lunastamiseen saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.