Talentian jäsen, tutustu monipuoliseen koulutustarjontaan

Talentian jäsenenä pääset nauttimaan paitsi Talentian myös kumppaneidemme järjestämistä koulutuksista. Tutustu kumppaneidemme vuoden 2023 koulutustarjontaan ja hyödynnä jäsenetusi.

Fingon koulutuksia tarjolla jäsenetuhinnoin

Talentia on Fingon – Suomalaiset kehitysjärjestöt (entinen KEPA Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry) jäsen. Talentialaiset voivat osallistua Fingon järjestämiin koulutuksiin jäsenetuhinnoin ja matkakulut 17 euroa ylittävältä osuudelta korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Lisätietoja: Fingon toimisto, info@fingo.fi, www.fingo.fi.

Hyödynnä TJS Opintokeskuksen koulutukset

Akavalaisten ja STTK:laisten järjestöjen koulutus- ja kehittämisorganisaatio TJS:llä on runsaasti koulutustarjontaa. Tutustu koulutuksiin TJS:n koulutuskalenterissa:

Talentian jäsenyhdistykset voivat saada koulutustoimintaansa myös tukea TJS:ltä. Lisätietoja TJS:n koulutustuesta, puh. (09) 2293 0340 sekä osoitteesta www.tjs-opintokeskus.fi.

Tukea työhyvinvointiin Academy of Brainin verkkovalmennuksista

Academy of Brain tarjoaa Talentian jäsenille vuoden jäsenyyden verkkovalmennuksiin hintaan 19 € (ovh 129€). Jäsenhintaan sinulla on vapaasti käytössäsi Academy of Brainin lähes 500 videota ja harjoitusta (fi + eng) parempaan työhön ja arkeen – työhyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi. 

Opit joustavasti juuri silloin kun sinulle sopii – myös mobiilisti!

Valmennuksista saat tukea muun muassa psykososiaalisen kuorman kanssa jaksamiseen, paineensietokyvyn kehittämiseen, työhyvinvointiin, kiireen selättämiseen, ajankäytön hallintaan ja rakentavaan vuorovaikutukseen.

Academy of Brainin sisällöt perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosien käytännön kokemukseen.

Toimi näin

Tutustu SASKin tapahtumiin

Talentian jäsenet ovat tervetulleita mukaan Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKin toimintaan.

Osallistua voi esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, koulutuksiin ja opintomatkoille.

Jäsenet voivat ryhtyä myös SASK-lähettiläiksi, jotka toimivat SASKin äänitorvina omilla työpaikoillaan ja tapahtumissa. Lähettiläänä pääsee hyvin perille kansainvälisen vaikuttamisen tavoista.

Vapaaehtoistoiminta