Talentia V-S:n hyvinvointipäivä yhdessä SOLA:n kanssa!

Lauantaina 30.9.2023

Onnenpaikka, Hakakatu 3, 20540 Turku / livestream osuus halukkaille kotisohvalle!

”Onnenpaikka on hyvinvointikeskus, joka kokoaa useampia hyvinvoinnin palveluita saman katon alle. Onnenpaikasta löydät myös kauniit ja monipuoliset tilat juhlatiloiksi, saunaillan järjestämiseen, tai vaikka hallituksen kokouksiin ja yrityksien työhyvinvointipäiviin.”

Tapahtuman kesto 12-18 Onnenpaikassa.

Aikataulu:

klo 12 Tervetulokahvit / tee (lisäksi smoothie, pähkinöitä, hedelmiä.)

Varsinais-Suomen ja Solan puheenjohtajien Erna Juvosen ja Katja Paasivirran aloitussanat.

Esko Valtaojan luento klo 12.30. ” Kaunis elämä, kaunis ihminen ja kaunis maailma” Tästä osuudesta tulee livestream, johon voit osallistua kotisohvaltasi, ilmoittautuminen tästä viimeistään perjantaina 22.9.2023! Linkki striimaukseen lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin. 

Tapahtumassa lisäksi Onnenpaikan toiminnan esittelyä, ruokailu noin klo 14 (kasvissosekeitto, leipä, levite,salaatti, kahvi, tee) sekä äänimaljarentoutus tai sauna ja palju osuus. Otathan mukaasi uimapuvun ja pyyhkeen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, valitse ilmoittautumisen yhteydessä ensisijainen / toissijainen toiveesi.

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 15.9.2023 tästä linkistä. Paikkoja rajoitetusti.

Vahvista paikkasi maksamalla 10 euron omavastuu heti ilmoittautumisen jälkeen.
Talentia Varsinais-Suomi ry FI45 5710  4920 0540 14 viite 40141

Talentia Varsinais-Suomi ry p. 041 318 5007 (käytössä vain tapahtuma päivänä)
Tiedustelut sähköpostitse varsinais-suomi@talentia.fi

Tapahtuman jälkeen Onnenpaikka tarjoaa Talentian jäsenille  jäsenkorttia vastaan -10 % lokakuun loppuun seuraavista palveluista:

– Rentoutuskellunta 40 min tai 60 min

– Kuumakivihieronta 45 min tai 75 min

-Shiatsu

Tervetuloa!

Esko Valtaoja: Kaunis elämä, kaunis ihminen ja kaunis maailma

”Työ tulee aina vain raskaammaksi, elämä on pelkkää olemassaolon taistelua, ihminen on ihmiselle susi, kaikki menee aina vain huonompaan päin ja niin edelleen ja edelleen. Mutta ovatko asiat todella niin huonosti? Olemme syntymästämme saakka tummia maammon marjoja, jotka näkevät kauhut kaikkialla, ja jotka näkevät ja muistavat pahan paljon paremmin kuin hyvän. Miltä näyttää elämä, ihminen ja maailma, jos yritämme hieman nostaa mustia laseja silmiltämme?”

Itsestäni en nyt välittäisi sen kummempia kertoa… Olen eläkkeellä oleva Turun yliopiston avaruustähtitieteen emeritusprofessori, omalla erikoisalallani kansainvälisesti sangen tunnettu tutkija, ja kaikkiaan viidentoista suurelle yleisölle tarkoitetun kirjan kirjoittaja. Kirjoitustyöni on palkittu suunnileen kaikilla mahdollisilla suomalaisilla tietokirjapalkinnoilla, Tieto-Finlandiasta kahteen Vuoden Kristillinen Kirja -palkintoon ja Vapaa-ajattelijoiden Väinö Voipio -palkintoon ”uskontoon perustumattoman maailmankatsomuksen edistämisestä”.