Talentia Kymenlaakson seminaari jäsenille 18.2.2023

Tervetuloa Talentia Kymenlaakso ry:n järjestämään seminaariin lauantaina 18.2.2023 klo 10-15 Sokos Hotel Vaakunassa Kouvolassa.

Seminaarin aiheena on Vakautumisen hyödyntäminen työssä, ihmissuhteissa ja oman jaksamisen tukena.

Psykoterapeutti Aino Maija Rautkallio puhuu seminaarissa kuormituksesta, tunnetartunnoista, empatian merkityksellisyydestä, mutta myös sen riskeistä sekä vuorovaikutustyössä herkästi tapahtuvan sijaistraumatisaation tunnistamisesta. Seminaarin sisältönä on sekä vakauttamisen ja vakautumisen neurofysiologiaa että vakauttavia harjoituksia. Vakautuminen lisää fyysistä ja emotionaalista hyvinvointia ja hallinnan tunnetta omaan elämään ja sen vaikutukset ovat koettavissa esimerkiksi vireystilojen vaihtelun tasaantumisena, omien rajojen löytymisenä ja itsemyötätunnon lisääntymisenä.

Seminaaripäivän aikana on mahdollista nauttia lounas Vaakunan Frans & Rose -bistrossa omakustanteisesti hintaan 13€. Lounas sisältää vihersalaatin, keittiön valitseman pääruan, talon leipää ja levitettä sekä kahvin/teen.

Seminaarin hinta: Yhdistyksen jäsenen omavastuu 15€, joka maksetaan ilmoittautumisen jälkeen yhdistyksen tilille tilinumero: FI14 5750 0120 1067 46. Maksaessa käytä viitettä: 2325

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan osallistutko seminaarin omakustanteiseen lounaaseen Vaakunassa ja mahdolliset erityisruokavaliot. Ilmoittautuminen päättyy 1.2.2023, jonka jälkeen tarkistetaan jäsenyys ja omavastuun maksusuoritus.

Seminaarin ilmoittautumisen yhteydessä tallennetaan ilmoittautuneista henkilötiedot.

Tutustu seminaarin kouluttajaan Aino Maija Rautkallioon

Aino Maija Rautkallio on espoolainen psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti ja työnohjaaja. Hänellä on psykiatrian erikoissairaanhoitajan ja teatteritieteen maisterin (FM) tutkinnot sekä psykofyysisen hengitysterapeutin ja EMDR-terapeutin pätevyys. Hän on kehittänyt kymmenen vuoden ajan kollegansa kanssa Vakauttavan pari- ja perheterapian työmallia, johon liittyen hän pitää myös vakauttamiseen ja vakautumiseen liittyviä seminaareja ja täydennyskoulutuksia sote-ja kasvatusalan ammattilaisille.

Voit lukea lisää aiheesta www.ainomaijarautkallio.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen on päättynyt.