Lämpimästi tervetuloa Sosiaalipedagogit Talentia ry:n SYYSKOKOUKSEEN ja SUPERVIIKONLOPPUUN Tampereelle

Paikka: Scandic Station, Ratapihankatu 37, Tampere

Aika: Pe 24.11.2023 kello 18.00 – la 25.11.2023 kello 15.00

Ilmoittautuminen 29.10.2023 mennessä: sosiaalipedagogit@talentia.fi kertoen yöpymisestäsi, huonetoveritoiveestasi ja erityisruokavaliostasi.

Sosiaalipedagogit Talentia ry järjestää sääntömääräisen syyskokouksen Tampereen Scandic Station- hotellissa osana kaikille jäsenille avointa superviikonloppua. Syyskokouksessa on mahdollista asettua ehdolle Sosiaalipedagogit Talentia ry:n hallitukseen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Kuka voi asettua ehdokkaaksi hallitukseen?

Ehdolle voi asettua Sosiaalipedagogien jäsen, joka on valmis sitoutumaan hallitustyöskentelyyn seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Ehdokkaaksi voi asettua olemalla paikalla Sosiaalipedagogien syyskokouksessa tai sopii jonkun paikalla olevan kanssa ehdolle asettamisesta.

Mitä hallitustyöskentely tarkoittaa?

Se tarkoittaa mahdollisuuksien mukaan säännöllisiin kokouksiin osallistumista ja mahdollisesti oman osaamisen jakamista erilaisissa työryhmissä. Tällaisia työryhmiä ovat mm. viestintä ja koulutus.

Se tarkoittaa myös mahdollisuutta vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja kuulla sekä keskustella valtakunnallisista, ammatillisista asioista ja tapahtumista.

Superviikonloppu alkaa perjantai-illalla koomikko Mikko Vaismaan esiintymisellä noin kello 18, jonka jälkeen illallistamme yhdessä. Lauantaina jatkamme syyskokouksella kello 10, jonka jälkeen tarjoamme kokoukseen osallistuneille lounaan ja Marika Rosenborgin luennon. Superviikonlopun päätämme vielä yhteisellä kahvihetkellä.

Tuemme superviikonloppuun osallistuvien jäsentemme perjantai – lauantain välisiä yöpymisiä jälkikäteen haettuna 50 e/jäsen ja olemme varanneet Scandic Stationista kymmenen kahden hengen huonetta jäsenille. Halukkuutesi näihin huoneisiin voit ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Huoneet varataan jäsenille

ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta huoneen maksun hoitaa osallistuja itse. Myös näistä huoneista maksetaan 50e/jäsen korvaus jälkikäteen haettuna.