Sosiaalipedagogit Talentia ry:n teatterimatka Helsinkiin 25.2.2023 klo 10.00

Aika:
25.02 klo 10:00 – 20:00

Sydneyläinen drag queen Tick houkuttelee ystävänsä Adamin ja Bernadetten mukaan esiintymismatkalle Australian takamaille. Adam on räiskyvä drag queen, Bernadette on jo jättänyt menestyksekkään drag-uransa taakseen, mutta suostuu lähtemään mukaan selvitäkseen miesystävänsä kuolemasta. Diskohitit raikuvat ja toinen toistaan näyttävämmät asut vaihtuvat, kun Priscillaksi, aavikon kuningattareksi nimetty bilebussi kaahaa halki syrjäisen sisämaan glitteriä pöllyten ja kaikki valot loistaen. ”Tämä tulee imaisemaan mukaan kaikki bilehileet ja kyynikotkin”, lupaa ohjaaja Samuel ”Kinky Boots” Harjanne.

Luvassa on paitsi diskomusiikin siivittämä ja pukuloiston häikäisemä spektaakkeli vailla vertaa, ennen kaikkea sydäntälämmittävä tarina kolmesta erilaisesta ystävästä. Priscilla on bileet, joita et halua missata. Ne bileet, joista kaikki puhuvat – syystä. Sinut on kutsuttu!

  • Lähtö: Turku linja-autoasema tilausajolaituri klo 10:00
  • Priscilla klo 13:00
  • Esitys kestää noin 2h 30 min.
  • klo 16:15 Ruokailu ravintola 10 kerros Helsinki.
  • Ruokailun jälkeen palaamme Turkuun.
  • Yhdistysten jäsenille hinta on 50 €/hlö. Sisältää kuljetukset, teatterilipun sekä ruokailun.

Mukaan mahtuu 24 nopeinta, joten tee sitova ilmoittautumine klikkaamalla: ILMOITTAUDU! viimeistään 10.2.2023. Osallistumisesi varmistat maksamalla omavastuuosuuden yhdistyksen tilille sen jälkeen, kun olet saanut sähköpostiisi varmistuksen matkasta.