Koulutus traumainformoidusta työotteesta

Talentia Kymenlaakso ry järjestää koulutuksen aiheena Traumainformoitu työote itsetuntemuksen ja työhyvinvoinnin näkökulmasta.

Koulutuksen ajankohta: 6.4.2024 klo 10-15.15

Paikka: Merikeskus Vellamo, auditorio Ilmari (Tornaattorintie 99, 48100 Kotka)

Päivän kouluttajana toimii YTM, väitöskirjatutkija, kouluttaja ja tietokirjailija Johanna Linner Matikka. Johanna on toiminut monenlaisissa kehittämistehtävissä ja asiakastyön rajapinnoilla haastavien ilmiöiden, kuten perheväkivallan ja mielenterveysongelmien äärellä. Päivä tarjoaa tuhdin tietopaketin Traumainformoidusta työotteesta ja ACE-tietoisuudesta sekä psykologisen turvan ja realistisen toivon merkityksestä työssä jaksamisen näkökulmasta. Voit lukea Johannasta lisää täältä: www.johannalinner.fi

Maistiainen koulutuksen aiheesta Talentia-lehden artikkelissa Traumat huomioon: https://www.talentia.fi/talentia-lehti/traumat-huomioon/

Koulutuspäivän yhteydessä on mahdollista ruokailla Vellamon Ravintola Laakongissa, jossa on tarjolla brunssi. Ruokailu tapahtuu omakustanteisesti, brunssin hinta 23,50€. Lounastauko klo 12-13, jonka aikana voi käydä myös muualla Kotkansaarella syömässä.

Koulutukseen ennakkoilmoittautuminen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 26.3.2024. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan ruokailetko Ravintola Laakongissa, jotta osaamme tehdä pöytävarauksen oikealle henkilömäärälle. Ilmoittautuminen on sitova, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen maksua ei palauteta.

Koulutuksen hinta Talentia Kymenlaakson jäsenille 15€ ja yhdistyksen ulkopuolisille 30€. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI14 5750 0120 1067 46. Maksaessasi käytäthän viitettä 4967. Maksu tulee näkyä yhdistyksen tilillä 27.3.2024 mennessä.

Koulutuspäivään sisältyy mahdollisuus tutustua ilman lisämaksua Merikeskus Vellamon näyttelyihin. Näyttelyt avoinna lauantaisin klo 17 saakka.

Koulutus on avoin kaikille, joten kokoa työyhteisöstäsi porukka kasaan ja saavu kuulemaan pidetyn kouluttajan luentoa tärkeästä aiheesta!