Jäsen SOLAhda laineille kanssamme!

SOLA ry:n syksyn 2023 jäsentapahtuma vie jäsenet Tallinnaan 25-26.11.2023!

Ennen reissua pidetään SOLA ry:n sääntömääräinen syyskokous hotelli Clarionissa (Tyynenmerenkatu 2, Helsinki) lauantaina 25.11.2023 kello 13-15. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan kokoukseen. Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Lisäksi päätetään kulukorvauksista ja palkkioista. Syyskokouksessa valitaan myös SOLA ry:lle uusi hallitus. Jokainen yhdistyksen jäsen voi hakea hallitukseen. Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, voit kysyä lisätietoa puheenjohtaja Katja Paasivirralta sola@talentia.fi.

Jos olet halukas hakemaan hallitukseen, mutta et pääse paikalle syyskokoukseen, voit jättää ehdolle asettumisesi kirjeitse toimittamalla vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi 23.11.2023 mennessä osoitteeseen sola@talentia.fi. Paikan päälle syyskokoukseen tulevien ei tarvitse toimittaa esittelyä ennakkoon.

Syykokouksen ja risteilyn ilmoittautumiset samasta linkistä, joka on lopussa. Syyskokoukseen voi linkin sulkeuduttua ilmoittautua sola.toimisto@talentia.fi, mutta tarjoilut pystytään valitettavasti varaamaan vain linkin määräaikaan mennessä ilmoittautuville.

Hotellilta siirrymme yhdessä klo 15 alkaen terminaaliin Länsisatamaan, laiva lähtee liikkeelle klo 16.30. Laivalla nautimme yhteisen buffet-ruokailun. Majoitumme Tallinnassa Sokos Hotel Virussa ja illalla on luvassa vapaaehtoista yhdessäoloa. Sunnuntaina 26.11.2023 laiva lähtee takaisin Helsinkiin klo 13.30 ja on perillä klo 15.30. Myös paluumatkalle on varattuna buffet- ruokailu.

Ilmoittautuminen risteilylle ja syyskokoukseen aukeaa jäsenille 28.8. 2023 klo 18.00 ja päättyy 9.10.3023 klo 23.59 tai kunnes paikat on loppuun varattu.

Omavastuuhinta koko tapahtumalle on vain 55€, sisältäen laivamatkat, hotellimajoituksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut. Omakustanteisena matkana pelkkä hotellimajoitus olisi tuplasti omavastuun hinta, joten nyt kannattaa senkin puolesta ehdottomasti tarttua tilaisuuteen! Ilmoittautumisen suhteen ei kannata aikailla, viime vuonna jäsenristeilyn paikat täyttyivät jo ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Tarkka ohjelma ja peruutusehdot ovat nähtävillä, kun ilmoittautuminen aukeaa!

Ilmoittautuminen syyskokoukseen sekä Tallinnan risteilyyn 28.8. klo 18 alkaen. Jäsenyydet tarkistetaan.